Visita dels líders a Puigcerdà

El líders de les competicions posaran a prova al Puigcerdà. En el masculí jornada doble contra el CH Jaca, que segueix invicte en la competició. En femení les líders destacades Majadahonda visitaran Puigcerdà diumenge al migdia. Els U18 aniran a Logroño.

 

Dissabte 19/11 – Jornada 9

21:30h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

 

Diumenge 20/11 – Jornada 20

15:15h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

 

No fa ni un mes que el CH Jaca va guanyar 6 a 2 al Puigcerdà en pista aragonesa. El resultat es va decantar en el tram final del partit. El Jaca ha fet una arrencada de competició impecable en la que cap equip l’ha aconseguit guanyar.

Jaca desembarcarà a Puigcerdà per jugar doble jornada. Dissabte al vespre el primer xoc i diumenge a la tarda el segon. Jaca aprofita molt bé els espais grans de la seva pista i haurà d’adaptar-se a unes dimensions molt més reduïdes que es trobarà a la capital de la Cerdanya. El Puigcerdà ha d’intentar que la pista del poliesportiu sigui un fortí si vol aspirar als primers llocs de la classificació, aquells que donen aventatge de pista en els creuaments de semifinals. És molt aviat per visualitzar aquests emparellaments però el fet d’haver jugat tots els partits contra l’equip ara mateix més en forma podria ser determinant al final de la fase regular.

Els aragonesos tenen una plantilla molt àmplia amb quatre línies de jugadors molt compensades. Esportistes formats a la pedrera jacetana de diferents edats i experiència diversa. Els més veterans n’han viscut de tots colors amb l’equip vermell i els joves empenyen amb molta força. Una combinació explosiva que està funcionant molt bé i que ha fet que el Jaca presenti candidatura clara als títols en joc enguany.

Els jugadors locals esperen que el públic respongui i pugi a animar a l’equip. El recolsament de l’afició sempre és necessària i contra el rival més difícil, ara mateix, sembla imprescindible. La plantilla està al complet menys per la lesió de llarga duració, Alex Jociles.

 

L’entrenador Salva Barnola declarava:

 

Diumenge 20/11 – Jornada 8

12:00h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

Primer partit a casa pel Puigcerdà femení amb la visita de les líders de la competició, SH Majadahonda. Les madrilenyes porten 17 punts i encapçalen en solitari la classificació amb només dues derrotes en la pròrroga contra el mateix rival, CH Jaca. Tot i les numeroses baixes d’aquest any, Majadahonda segueix sent l’equip femení de referència. Ha conservat la solidesa en la porteria i manté alguna jugadora molt experimentada en plantilla. La juventut i qualitat de les jugadores noves li han permès mantenir el nivell i favoritisme als titols, sobretot per la davallada general de les rivals directes. Potser Jaca, que li ha guanyat els dos enfrontaments directes, és ara mateix l’oponent més seriós, tot i que irregular.

El Puigcerdà vol fer-se fort a casa i mirar de donar la sorpresa contra l’equip més difícil. Després de jugar tota la primera volta a fora, menys un partit aplaçat, comença la segona volta de la lliga en la que la resta d’equips aniran passant per la Cerdanya. Tot i els canvis en la plantilla cerdana, les jugadores inexpertes han demostrat un nivell per sobre de l’esperat i les més experimentades han fet un pas endavant per liderar l’equip. Una temporada que es preveia de transició però que a la meitat de la lliga deixa a un Puigcerdà amb possibilitats d’entrar als playoff si aconsegueix sumar a casa el que no ha aconseguit a fora.

En l’enfrontament directe a Majadahonda el Puigcerdà va caure per un clar 3 a 0 però va ser un dels enfrontaments més complets de les groc i negres, que les va deixar amb un bon sabor de boca tot i no sumar punts del llarg desplaçament.

L’enrenador del femení, Ramil Yuldashev

Altres catregories del club:

 

L’equip U18 viatjarà dissabte a Logroño per jugar la segona jornada de la categoria. En el debut el Puigcerdà va guanyar clarament contra el TxuriUrdin mentre els de  La Rioja perdien  a domicili contra Huarte.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com