Gran victòria dissabte però derrota dolorosa diumenge

L’equip sènior masculí aconsegueix doblegar a un Jaca que arribava invicte en el primer duel però cau estrepitosament en el segon, al dia següent. El femení no pot davant les líders de la classificació. Els U18 tornen amb els punts de La Rioja. I els U11 i U9 fan balanç positiu del torneig de Jaca.

CG PUIGCERDA
7:4
( 2-1, 2-1, 3-2 )
CH JACA

Victòria del Puigcerdà de les que fan afició la nit de dissabte en el primer derbi pirinenc del cap de setmana. Un partit en el que va haver-hi de tot i que els locals van anar per davant des del primer període en el que van començar avançant-se per 0-2 amb gols de #92 Ignat Zemchenko amb un one timer (de primera) impecable en situació de superioritat i #69 Leon Tona aporfitant una indecisió visitant. Un gol en els segons finals del període posava als jacetans de ple en la lluita pel partit.

Només començar el segon període #52 Mark Skutar anotava el tercer gol de l’equip groc i negre. Poc després #06 Oriol Paul en superioritat aprofitava en el segon pal per marcar el 4-1. Un gol de remat a porta buida tornava a apropar al Jaca en el marcador.

La tercera part s’iniciava amb uns minuts de treva. Però a partir del gol de #09 Nacho Granell l’intercanvi de cops era constant. Al gol de Jaca, responia #69 Leon Tona amb un gran gol de domini i finta. Faltant pocs minuts l’ucaranià #22 Sergey Stetsyura marcava el 7-3 però Jaca no es rendia i en els darrers dos minuts deixava el lluminós en el 7 a 4 final.

3:9
( 0-3, 0-4, 3-2 )
CH JACA

Al dia següent i poc més de 15 hores després els dos equips pirinencs es citaven per consumar la venjança del Jaca. Tot i començar el partit els protagonistes amb força intensitat era l’equip aragonès qui s’avançava en el marcador en inferioritat passat l’ecuador del primer terç. En el minut següent Jaca tornava anotar i el Puigcerdà mostrava una cara totalment diferent a la del dia anterior. Un tercer gol deixava el 0-3 al primer descans. El segon període, en el que el Puigcerà acostuma a devallar encara més, el parcial va ser de 0-4, deixant un global de 0-7 preocupant. En la tercera part els de la CErdanya van reaccionar tímidament i van aconseguir guanyar el parcial per 3-2. Primer va marcar #22 Sergey Stetsyura, després ho va fer #92 Ignat Zemchenko en superioritat i finalment #81 Pol Costa també en power play.

Un partit per oblidar dels locals que confirma que les dobles jornades no se li donen bé a l’equip puigcerdanès.

Amb els tres punts de dissabte el Puigcerdà és tercer amb 14 punts i la derrota de diumenge significa que el Jaca és més líder en soliari. La setmana que ve l’equip descansa i la següent rebrà al Kosner CH Huarte.

2:5
( 1-3, 0-2, 1-0 )
SH MAJADAHONDA

Debut a casa per l’equip femení que en els primers 5 segons ja havia encaixat un gol. No va ser el millor dia per les cerdanes que tot i voler-ho intentar no van donar la sensació en cap moment d’inquietar a l’equip líder de la competició. Un gol de #64 Judit Pareja acostava en el primer període a les groc i negres però poc després, i abans d’acabar el primer període, Majadahonda tornava a anotar i materialitzava el domini en la primera part. Durant el període següent, Majadahonda aconseguia dos gols més que ja decantaven el partit amb claredat. El tercer parcial el guanyaria el Puigcerdà després de mantenir la porteria a 0 i anotar un gol a pocs minuts d’acabar obra de #50 Diana Kovtun després d’una gran jugada en la que anava esquivant defenses i a la portera visitant.

Amb la derrota el Puigcerdà segueix en cinquena posició, amb 6 punts, a sis justament de la tercera i quarta posivció que donarien accés als encreuaments de semifinals.