Presentació

Sou a la plana web del  Club Gel Puigcerdà. La finestra que obrim perquè ens coneixeu.

Perquè volem que ens coneixeu; però volem més. Volem que us feu vostre el Club i que hi participeu.

Sabreu què fem i el que té a veure amb el Club també per les xarxes socials com el Facebook o pels mitjans de comunicació que se’n facin ressò. La web però pretén ser la finestra principal i la versió més institucional i oficial del Club.

Hi trobareu, és clar, els resultats dels equips de les diferents categories, les competicions en les que participa, però sobretot volem que sabeu com estem fent les coses. Volem informar-vos de la tasca que fa la gent que col·labora en el Club, volem que coneixeu a l’entrenador de la categoria U12, volem que coneixeu els nois que s’han incorporat de nou a l’equip sènior, i també us volem explicar quants nanos hi ha l’escola.

I ho volem perquè ens en sentim orgullosos i perquè hem engegat un nou projecte basat en assolir la viabilitat econòmica, la sostenibilitat esportiva i que el Club esdevingui un referent. Aquesta no és una tasca fàcil, ni que es pugui aconseguir amb poc temps, per això la vostra participació és imprescindible. Com a públic recolzant als equips, col·laborant amb alguna de les moltes tasques del Club, formant part de l’equip tècnic o portant els vostres fills per formar-los com a jugadors i persones.

 

BENVINGUTS AL CLUB GEL PUIGCERDA

President

Jordi Gassiói Borràs