L’equip femení torna content tot i la derrota

SH MAJADAHONDA
3:0
( 2-0, 1-0, 0-0 )
CG PUIGCERDA

L’equip femení del CG Puigcerdà, tot i la derrota, torna content de la seva visita al colíder, SH Majadahonda. Les cerdanes encara no disposen de gel a la pista i per tant no han pogut fer cap entrenament amb patins aquesta temporada, però tenen moltes ganes de fer-ho bé i demostrar que són un equip que competirà ben aviat amb tots els equips. Reforçades i amb una motivació extra al veure com un dels equips favorits per guanyar la lliga aconsegueix a casa un resultat clar però tampoc molt abultat contra elles.

En el partit tot i el domini local, el Puigcerdà va pagar cares les errades i va tenir oportunitats per anotar algun gol però el puck no va voler entrar. La punteria arribarà ben aviat sobretot quan es puguin fer entrenaments en gel de forma regular.

Jana Gutiérrez, jove davantera de la pedrerar del club, declarava això durant el viatge de tornada:

 

El proper cap de setmana l’equip femení viatjarà a Jaca per medir-se a un dels equips més en forma de la lliga, que comparteix liderat i no coneix encara la derrota aquesta temporada. En la recta final de la preparació de la pista de gel no se sap encara si l’equip podrà fer algun entrenament en gel previ al desplaçament.

 

D’esquerra a dreta. Cristina Caballero Vidal (A), Paula Giménez Pereiro (C) i Anna Barnola Llimós (A)

 

Per tornar a veure el partit:

 

 

 

remsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com