El CG Puigcerdà planta cara a Jaca però finalment no pot aconseguir punts

L’equip sènior del CG Puigcedà no va poder aconseguir cap punt en la seva visita a l’Aragó. Els U20 van perdre a casa amb Valdemoro. I els U15 cara i creu en la seva doble visita a Majadahonda.

CH JACA
6:2
( 1-1, 1-1, 4-0 )
CG PUIGCERDA

 

El Puigcerdà va sorprendre en el plantejament del partit a un Jaca, que és líder invicte durant gairebé tot el partit però finalment no va poder aguantar els 60 minuts i va rebre 4 gols en s els darrers minuts del partit.

Els cerdans tenien baixes importants en l’equip però van saber sobreposar-se a aquest fet. Després de rebre un gol en minut 8 de partit, el bon treball defensiu, una bona actuació del porter #1 Julio Rapun  i gran ordre dels de la Cerdanya els va permetre llançar un contracop en el darrer minut del primer període que va acabar amb gol de #22 Sergei Stetsyura a porta buida després d’una bona conducció i assistència de #81 Pol Costa.

El segon període començava amb la inèrcia del final de la primera part. En el primer minut #09 Nacho Granell anotava el segon gol dels visitants, que es posaven per davant en el marcador. Jaca neutralitzava el gol pocs minuts després. En aquest període el Puigcerdà va arribar més a la porteria local i va tenir oportunitats clares per tornar-se a posar per davant. Però no va estar tot lo encertat que hi havia estat fins anotar el segon gol, on pràcticament tenia un 100% d’efectivitat.

El tercer període les forces ja anaven minvant i es notava més que el Puigcerdà només comptava amb 3 línies de jugadors, mentre el Jaca actuava amb 4.  Arribava la primera sanció del partit just quan el Jaca havia aprofitat una jugada confusa per posar-se per davant. Però el potent power play dels groc i negres no va estar encertat i en els ultims 4 minuts del partit amb els visitants arriscant per tornar a empatar van arribar 3 gols més dels locals, que deixaven un resultat final molt clar però una mica enganyós.

Un resultat previsible però que dona esperances al Puigcerdà. Contra el rival més en forma va tenir oportunitats per anar a pel partit. Cal seguir treballant per assolir un nivell similar als aragonesos, que segueixen invictes en la competició amb 12 punts en 4 partits. Amb la derrota el Puigcerdà queda en quarta posició amb 8 punts, un per sota del Barça que és tercer i dos per darrere Huarte que és segon.

Per revisar el partit:

 

Ara el Puigderdà masculí descansarà la propera jornada i rebrà al CHH Txuri Urdin la jornada següent, el 12 de novembre

 

Altres resultats del club

CG PUIGCERDA
3:6
( 1-1, 0-1, 2-4 )
QUIMERAS VALDEMORO

 

 

LA NEVERA POLARES
4:6
( 1-4, 2-0, 1-2 )
CG PUIGCERDA

 

 

LA NEVERA PANDAS
8:0
( 2-0, 4-0, 2-0 )
CG PUIGCERDA

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com