Valoració per part del técnic Salva Barnola dels partits U20 i sénior al desplaçament del CG Puigcerdà a la pista del FC Barcelona.

Foto ; Tony Blanco

Salva Barnola ens fa la valoració dels partits U20 i sénior al desplaçament del CG Puigcerdà a la pista del FC Barcelona.

U20 FC Barcelona 16 CG Puigcerdà 4 ( 4-2, 5-1, 7-1 )

Partit bastant lluitat que hem començat molt bé ja que la primera part anavèm 4 a 2, perdent pero donant la cara amb el mínim de 10 jugadors i el porter ja que estem molt condicionats per els jugadors que no poden entrenar perque estudien fora, a la segona part ja hem acabat 8 a 2 i de cara la 3 part ja estavem pensant en el partit del vespre estalviant minuts als júniors que tenien que jugar amb sénior al vespre.

La nota negativa ha estat la lesió de Marc Paul que ha rebut un fort cop al cap i que ha estat evacuat a l´hospital per fer-li proves, aixó ens ha també minvat el rendiment a les dues categoríes.

Valoració una mica positiva deixant de banda el resultat i que em queda la satisfacció de que els nois ho ha donat tot el que podien i es amb aixó el que ens  quedem el cos técnic.

Sénior LNHH FC Barcelona 7 CG Puigcerdà 2 ( 5-2, 1-0, 1-0 )

La veritat ha esta una pena ja que la primera part ha estat la que ha ens ha marcat el partit, hem començat marcant 1 gol, estávem animats jugant amb 3 líneas pero ens han marcat 4 gols molt seguits, el primer d´aquests el nostre porter no ha estat fi amb una errada seva degut que no havia agafat ritme encara, els altres 3 gols seguits han estat una continuació d´aixó.

Ja a la segona part una vegada ha trobat el seu lloc al partit  ens ha tret molta feina, després també a la segona part la lesió a l´espatlla de l´Uri Boronat degut a una topada, més la del Marc Paul a U20 i la sanció federativa del Pavel Ivanov ens ha minvat el rendiment.

Foto : Tony Blanco

Tant a la 2 i 3 part hem estat més seriosos amb el nostre joc ja que només hem encaixat 1 gol a cada part, tots dos en situació de power-play o sigui amb inferioritat númerica en un partit que teniem posibilitats de guanyar pero que la nostra mala gestió de la  primera part l´hem arrossegat fins el final del partit.

Em quedo amb les coses positives i la negativa seríen es haver encaixat 5 gols a la primera part, en positiu es que encara tením possibilitats de cara el Play Off que intentarém aprofitar al máxim.

La setmana que bé rebem a casa el líder Txuri Urdin i aixó també ens aclararà on estem ara.