Quatre jugadors del Club Gel Puigcerdà convocats a la concentració de les seleccións estatals U18 i U20 de cara els campionats del món 2017

Segons ens comunica la  FEDH seran quatre els jugadors del CG Puigcerdà que anirancaptura concentrats del 4 al 8 de desembre a Huarte ( Pamplona). Aquest es el lloc escollit per dur a terme la preparació i convocatoria  definitiva de les seleccions estatals en categories U18 i U20 de cara els próxims campionats respectius al 2017.

Marc Paul i Ignacio Granell en U20 , Oriol Paul i Pol Duran a U18 formaran part junt amb el responsable de material habitual de les seleccions en Xavi Carnicero de l´’expedició ceretana a terres navarreses.

A  Logroño (La Rioja ) del 7 al 13 de gener del 2017 tindrà lloc el campionat del món de U20 divisió II grup B  amb la participació de Espanya,Bélgica,Australia,Corea,Méxic i Sérbia.captura

El Campionat del Mon U18 divisió II Grup B serà a Novi Sad (Sérbia) del 13 al 19 de març del 2017 amb les seleccions de  Austrália, Espanya, Bélgica, Islàndia, Holanda i Sérbia.

captura

captura

Xavi Carnicero responsable del material també a les seleccions estatals
Xavi Carnicero responsable del material també a les seleccions estatals

Més informació a l´’enllaç:

http://www.iihf.com/home-of-hockey/championships/world-championships/2017-world-championships/

premsa i comunicació CGP

premsa@clubgelpuigcerda.com