Salva Barnola, entrenador del CG Puigcerdà : “Afrontarem el partit d’aquest dissabte contra el FC Barcelona, com si fos una final “

previa-fcb-cgp-26-11-16
Intensitat garantida en el proper derby català. Foto: www.hockeyphoto.net

Prèvia de la 11a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo

Aquest dissabte dia 26 de novembre, a les 21:30 i a la Pista de Gel del Palau Blau Grana, el CG Puigcerdà s’enfrontarà al FC Barcelona en un partit que serà decisiu per a les aspiracions dels de La Cerdanya d’entrar en els play-off’s de lliga.

Els groc i negres arriben al derby català en cinquè lloc de la classificació, a un punt pel darrera del Barça que es quart. Si tenim en compte que únicament els 4 primers classificats passen a la següent ronda, podem dir que el partit és crucial per als dos equips.

L’entrenador ceretà, Salva Barnola, sap que serà un partit molt complicat. El primer obstacle serà l’adaptació a un gel de la pista blaugrana, molt mes tou, mes pesat i lent que el de la capital de la Cerdanya.

Desprès vindrà la històrica fortalesa del Barcelona en la seva pista. Aquesta temporada, els equips del cap d’amunt de la classificació, Jaca i Txuri-Urdin, han sortit de la pista barcelonina amb victòries per la mínima.

I finalment hi haurà els detalls. Potser el més destacat és que el Barça disposa d’un power-play molt eficaç.

Davant d’aquests obstacles, el Puigcerdà disposarà de les seves armes. La primera és, tal i com apunta Barnola “mentalitzar-se de que aquest partit és el més important que jugarem de cares a assolir l’objectiu d’entrar a play-off’s, objectiu que aquest equip, ple de jugadors de casa, es va marcar”.

Aquesta setmana serà de 4 entrenaments sobre el gel, 1 més que habitualment, i això també facilitarà que els jugadors del Puigcerdà arribin a la cita amb bon ritme. Tant dilluns com dimarts, l’equip ha pogut comptar amb pràcticament tota la plantilla.

Finalment l’entrenador compta amb que, com en els anterior compromisos, els seus homes continuaran oferint una gran capacitat de treball i sacrifici. I en aquesta ocasió, per allò comentat anteriorment del power-play, també s’espera d’ells una bona dosi de disciplina.

Tot seguit podeu escoltar la prèvia del partit feta per l’entrenador del CG Puigcerdà, Salva Barnola:

ACTIVITAT DELS EQUIPS DEL CG PUIGCERDÀ DURANT LA PROPERA JORNADA

captura

Traducir…