Nous programes setmanals sobre l’actualitat de l’hoquei gel a Puigcerdà, a Ràdio Puigcerdà 107.9 Mhz, emissora municipal.

Ahir dilluns. a Ràdio Puigcerdà. varem donar el tret de sortida a les col·laboracions setmanals amb aquesta emissora municipal i ho hem fet participant en una entrevista que els col·laboradors de la emissora han realitzat als Responsables de Premsa del CG Puigcerdà, Angel Tornero i Pere Gendrau.

A partir d’ara, disposarem d’un espai reservat a l’actualitat de l’hoquei gel tant a Puigcerdà com a nivell nacional i que esperem anar ampliant amb una diversificació de temes sempre relacionats amb aquest esport.

captura

Es tracta d’una iniciativa de l’emissora municipal de Puigcerdà que hem acollit molt gustosament. L’objectiu es retornar l’hoquei gel a la ràdio de proximitat, un fet que en el seu dia va tenir una molt bona acceptació.

Aquesta nova proposta informativa forma part d’un projecte comunicatiu que inclou també les xarxes socials, la remodelació de la web i altres accions que s’han iniciat amb molta il·lusió aquesta temporada. Tot plegat per a recuperar l’espai mediàtic que considerem es mereix un dels esports històrics a la nostra vila.

Recordeu, a partir del divendres dia 2 de desembre, comencem cada setmana les col·laboracions radiofòniques del Club Gel Puigcerdà a Ràdio Puigcerdà 107.90 Mhz.

Les emissions dels espais tindran lloc:

  • Els dilluns a les 19:00 i en la recta final del programa Puigcerdà Esports, programa que s’emet a partir de les 20:00
  • Els divendres a las 17:00 i a les 19:00.
  • Els dissabtes a les 8:00 i a les 12:00

Podeu escoltar l´entrevista als Responsables de Premsa en el següent enllaç (en català)

premsa i comunicació CGP

premsa@clubgelpuigcerda.com