La competició sènior torna a Puigcerdà amb la visita del líder provisional, el CHH Txuri Urdin.

Leon Kelvey-Brown, el més jove de la saga Tona, a punt per a enfrentar-se al lider.

Prèvia de la 12a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo en categoria sènior

Les absències per lesió condicionaran el rendiment del ceretans davant del potent equip basc.

Desprès de pràcticament un més sense hoquei gel en categoria sènior a la pista de Puigcerdà, el proper dissabte 3 de desembre, a les 22:00, el CG Puigcerdà rebrà a la seva pista de gel al CHH Txuri Urdin, actual líder de la classificació.

Si en altres ocasions, els partits entre aquestes dues històriques formacions eren sinònim de igualtat, no es pot obviar que la de dissabte serà una cita sensiblement desequilibrada.

El Txuri arriba com un equip ja consolidat, que la temporada anterior va assolir el subcampionat de lliga i el títol de Copa del Rei.  Tenen totes les línies ben cobertes, especialment la defensa on destaquen dos jugadors eslovacs, Keplac i Stano, que estan oferint un molt bon rendiment. A l’atac tampoc son “coixos”, doncs a nacionals contrastats com ara Fuentes o Puyuelo, s’han afegit el canadenc Geofrey i el suec Wallmark.

Per la seva banda el Puigcerdà passa per una època de transició, en la que la columna vertebral de l’equip esta formada per joves jugadors del planter, tot just acabats de pujar de categoria. Uns joves que estan aprofitant be el molts minuts dels que estan gaudint, amb actitud positiva i bons fonaments, tot complementat pel suport i els coneixements que reben de jugadors més experimentats com Bastien Tona o Jorge Piñar. Caldrà estar atents per al futur, de noms com ara Granell, Paul, Kelvey-Brown o Caballero.

Per a dissabte, l’entrenador Salva Barnola ens confirma que no podrà comptar amb alguna peça important per lesió com ara Oriol Boronat, mentre que Marc Paul encara se’n ressent del cop de la setmana passada a Barcelona i s’està pendent de la seva evolució. El jove Ivanov complirà demà el seu darrer partit dels 3 de sanció que li van caure pel partit a Pamplona.

Tot i això, el CG Puigcerdà afrontarà la cita amb realisme, però sense renunciar a aprofitar la més petita ocasió per a donar la sorpresa, tal i com expressa l’entrenador Barnola: “afrontarem el partit amb molta prudència, seguint la nostra línia i siguent forts”.

El mateix Barnola fa una crida a l’afició per a que dissabte pugi a “recolzar a l’equip de la Vila,  amb molts jugadors de casa i ho faci amb la il·lusió de veure com progressen”.

Pel que fa a la resta d’equips del CG Puigcerdà, el Juniors jugaran contra el CHH Txuri Urdin, el mateix dia 3 de desembre però a les a les 14:30, a la Pista de Puigcerdà. Per la seva banda, els equips Sub16 i Sub14 viatjaran a Donostia per als seus compromisos de lliga.

A continuació es pot escoltar la previa que ens ofereix Salva Barnola, entrenador del CG Puigcerdà:

 PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA

captura-1

CLASSIFICACIONS A 30/11/2016

captura-2