Un Club Gel Puigcerdà esperançador visita la sempre complicada pista del CH Jaca

Foto arxiu hockeyphoto.net

Prévia de les activitats del CG Puigcerdà per el cap de setmana

Desplaçament de l´équip sènior i junior al pirineu aragonés, el rival el CH Java, vell conegut dels de Puigcerdà i amb una rivalitat peculiar des de sempre.

Segons Salva Barnola , técnic dels de Cerdanya encaren el partit amb molt bones sensacions després del partit a casa amb el CH Txuri Urdin que tot i perdre per la mínima li va deixar molt bones sensacions, optimista com sempre Barnola creu que la línia actual de treball es el camí a seguir.

Ens remarca que tindrà importants baixes com Uri Boronat,Jorge Piñar i Alex Jociles junt amb el sancionat Reinis Demitiers pero que aixó no serà escusa per anar a totes i aconseguir 3 punts a la pista del CH Jaca, pista complicada per les seves mides olímpiques les quals obliguen a un joc sense cometre errors molt visibles ja que tenen devant un équip amb molta tradició i taranna des de sempre.

En junior el mateix Barnola ens comenta que tindran un CH Jaca molt compensat amb molts jugadors que ja juguen a sènior i que compten amb un excel.lent porter, partit complicat pero que cal jugar, recorda que ell compta amb un équip molt jove, en ple rodatge , trampolí de la majória cap a sénior.

 

Dissabte

3 /nov U12 CLUB GEL PUIGCERDÀ amistós RANGERS  12,15h Poliesportiu Puigcerdà

3 /nov junior LNHH  CH JACA CLUB GEL PUIGCERDÀ 12 h a Jaca (Osca)

3 /nov sènior LNHH  CH JACA CLUB GEL PUIGCERDÀ 21,30 h a Jaca (Osca)

 

Diumenge

4 /nov U14 CLUB GEL PUIGCERDÀ FCBARCELONA 10,15h Poliesportiu Puigcerdà

4 /nov U17 CLUB GEL PUIGCERDÀ FCBARCELONA 10,15h Poliesportiu Puigcerdà