Bona imatge d’un Puigcerdà que va perdre en el darrer alè

foto Yann Rieu

CG PUIGCERDA
2:3
( 1-1, 1-0, 0-2 )
CHH TXURI URDIN IHT
Un dissabte  més es va repetir la història i el CG Puigcerdà va perdre en el darrer minut del partit. Tot i remuntar el primer gol de l’equip visitant, el Txuri Urdin va demostrar molt ofici, sobretot des de la porteria, i va saber aprofitar els errors dels locals a la perfecció.
Els bascos amb importants baixes i sense un joc molt vistós van emportar-se la victòria amb un gol als darrer minut fruit de una errada inexplicable del porter Gringofels. Tot i la derrota el Puigcerdà es va entregar al màxim i es va notar una milloria del joc atacant malgrat li segueix afectant la pressió escènica.
Un partit amb alternatives en el marcador per part d’ambdos equips que el Txuri Urdin va saber resoldre al seu favor encertadament en el moment clau.
Els grocs i negres els va faltar encert en la porteria rival i aprofitar algun rebot que el porter rival va concedir. Els de Donostia si que van saber aprofitar molt bé dels errors dels ceretans. Oportunisme o no, es va repetir el guió dramàtic d’altres partits aqeusta temporada.
Els golejadors van ser #69 Leon Tona assistit per #9 Nacho Granell i #24 Pol Durán i #41 Oriol Boronat en situació de Power Play, assistit per #17 Ramon Morer i #61 Carlos Rivero.
Oriol Boronat ens va deixar les seves impressions després de la derrota:
La propera setmana els ceretans visitaran a l’invicte CH Jaca en la lluita per la segona plaça momentània, que ara està en mans dels de l’alt  Aragó.
CG PUIGCERDA
4:7
( 1-3, 1-2, 2-2 )
CHH TXURI URDIN IHT

 

L’equip sub20 va fer un partit de menys a més davant d’un conjunt superior sobre el paper. El jove conjunt groc i negre recuperava efectius respecte d’anteriors jornades i va presentar molta resistència al rival, que hagué de treballar durant tot el partit per acabar-se emportant els punts cap al País Basc.

 

CG PUIGCERDA
25:0
( 3-0, 13-0, 9-0 )
CHH TXURI URDIN IHT B

 

CG PUIGCERDA
19:0
( 6-0, 7-0, 6-0 )
CHH TXURI URDIN IHT B

 

Els equips sub17 i sub14 van jugar els seus partits contra un dels rivals més febles de les dues categories, Txuri Urdin B. Els dos equips de la pedrera ceretana van castigar durament als seus respectius oponents conseguint resultats molt abultats.