El CG Puigcerdà acaba amb la imbatibilitat del CH Jaca i assalta la segona posició

Foto arxiu Toni Blanco

CH JACA
4:5
( 2-1, 1-1, 1-3 )
CG PUIGCERDA

El CG Puigcerdà va saber sobreposar-se a les dificultats i emportar-se els tres valuosos punts de la pista aragonesa de Jaca per passar al seu rival en la classificació i col·locar-se segon de forma provisional.

L’equip aragonès fins ahir no coneixia la derrota més que en els despatxos, se li va donar per perdut un partit per incompareixença. L’equip de la Cerdanya portava dos desplaçaments consecutius amb victòria i va viatjar mentalitzat d’aconseguir la tercera de la temporada.

Tot i desplaçar-se amb baixes notables la mentalitat del grup es va mantenir intacta i encara que va anar bona part del partit darrere en el marcador es va demostrar que el grup creia en la victòria en tot moment. En la tercera part quan va ser necessari es va aconseguir capgirar el marcador i es va posar diferència de dos gols que l’equip local, tot i que ho va intentar sense porter, només va poder reduir a un en el 4 a 5 final.

El Jaca va començar manant després d’un llençament de penal. La primera igualada la va aconseguir Oriol Paul a la primera part, però els locals en la jugada següent es tornaven a adelantar. Després un slap de Ramon Morer va posar l’empat a 2 en el lluminós, ja en el segon període. però Jaca es va anar avançar en el marcador novament. En el tercer període un tir de Nacho Granell va ser desviat per un atent Pavel Ivanov. I amb aquest empat el Puigcerdà va marcar mitjançant Pablo Muñoz primer i Kustaa Tuohimaa després. Aquest darrer gol a 2 minuts i mig del final va ser definitiu perquè els punts viatgessin cap a la Cerdanya amb tota la expedició desplaçada.

En l’altre partit el CHH Txuri Urdin va guanyar a domicili al FC Barcelona i lidera la classificació amb 15 punts. Segon és el CG Puigcerdà amb 9. CH Jaca tercer amb 8. FC Barcelona queda amb 6 com a quart i finalment SAD Majadahonda tanca la clasificació amb 3 punts.

La setmana que ve el CG Puigcerdà rebrà al FC Barcelona en un duel molt interessant per veure si els dos equips estan igualats tal i com es va demostrar en el partit de primera volta jugat a Barcelona.

CH JACA
5:1
( 2-0, 2-1, 1-0 )

Els nostres júniors poc pogueren fer davant d´un CH Jaca amb més rodatge, recordem que els de Puigcerdà estan integrats básicament per la franja d´edat de U17  combinats amb jugadors més grans que despres juguen també en sénior.

Tot i la derrota una bona manera d´apendre dels errors i anar sumant experiéncia, actualment el CG Puigcerdà es quart a la classificació amb 6 punts.