Tot a punt perquè comenci la final catalana de la lliga nacional d’hoquei gel espanyol 2020-2021

(composició Marc Monés)

Dues setmanes després de l’inici previst, sembla que finalment podrà començar la final de la lliga 2020 2021. Els dos primers classificats de la fase regular es trobaran en els dos primers partits a la pista de Barcelona a les 16h de la tarda de dissabte i diumenge. S’espera que ofereixin tan espetacle  com en els duels que han jugat aquesta temporada. Una remuntada sorprenent del Puigcerdà a casa, una victòria solvent a domicili del Barça i un partit que va acabar als penals en l’únic disputat en el palau de gel blaugrana, és el balanç entre els dos conjunts aquest curs. Els blaugrana han sigut més regulars i sòlids a casa, mentre el Puigcerdà ha sigut capaç de remuntades increibles i de derrotes sorprenents.

El Barça encara té present l’eliminació contra pronòstic en semifinals de la temporada passada i aquesta any vol fer valdre el factor prista i els pronòstics per emportar-se una lliga que no guanya des de la temporada 2008-09.

Els dos equips hauran tingut més temps per treballar, per descansar i per recuperar jugadors que arrosseguin molèsties. Caldrà doncs adaptar-se a una aturada forçada en la que la plantilla ceretana s’ha vist obligada a un confinament domiciliari que l’haurà impedit entrenar regularment. Les ganes de revalidar el títol de la plantilla groc i negra, en la que seria la segona lliga de la temporada, seran una motivació extra.

L’entrenador Salva Barnola deixava les seves impressions prèvies als dos primers partits de la final:

Els dos primers partits de la final es jugaran a porta tancada i pel tercer a Puigcerdà, el 17 a les 15:30 es comptarà amb la presència d’Esport 3. Un eventual quart partit seria el diumenge 18 també a Puigcerdà. I si fes falta el desempat seria el dia 24 a Barcelona.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com