Tot a punt a Puigcerdà per a viure la Copa d’Espanya Júnior .

El CG Puigcerdà, motivat i amb opcions de fer un bon paper.

Els propers dies 1 i 2 d’abril de 2017 es disputarà a Puigcerdà la “final four” per al títol de la Copa d’Espanya en categoria junior. Els 4 equips classificats son: FC Barcelona, CHH Txuri Urdin, SAD Majadahonda i CG Puigcerdà, que exercirà d’amfitrió.

Dissabte dia 1, tindran lloc les semifinals en els següents horaris: a las 14:30 hores, jugaran Fc Barcelona contra CHH Txuri Urdin, i a las 17:45 hores, SAD Majadahonda contra CG Puigcerdà. La final es jugarà diumenge dia 2, a les 13:00 hores.

Val a dir que aquesta és una final a la que aspira el Puigcerdà i que ho fa amb opcions. Especialment perquè tot apunta a una semifinal molt igualada enfront d’un Majadahonda que ha guanyat els dos partits en que s’han enfrontat aquesta temporada, tot i que amb ajustats marcadors de 7 a 6 i 4 a 6.

Tampoc hem d’oblidar que el Puigcerdà va aconseguir una merescuda 3ra posició a la classificació de la fase regular de la lliga, posició que els habilita com a aspirants a endur-se aquesta Copa d’Espanya.

Des de que es va conèixer que la Vila de Puigcerdà acolliria aquesta cita, l’equip local ha enfocat els entrenaments a fer un bon paper en aquesta competició. Així, el treball realitzat els darrers dies sota les ordres de l’entrenador Barnola, s’ha basat en que tots els jugadors interioritzessin els esquemes tàctics, assumissin la importància de la disciplina i, tot això, sense oblidar l’aspecte físic, tan important en una competició d’aquestes característiques amb dos possibles partits en menys de 24 hores.

L’altre semifinal enfrontarà al FC Barcelona i al CHH Txuri Urdin de San Sebastià i el Barça surt com a clar favorit. De fet els blaugranes no han perdut cap partit aquesta temporada però la competició de Copa ha estat històricament font de sorpreses.

Tot seguit podeu escoltar la previa que ens ha fet l’entrenador Salva Barnola:

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Copa d’Espanya – Categoria Júnior

01/04/2017         14.30     Semifinal 1: FC Barcelona – CHH Txuri Urdin

01/04/2017         17:45     Semifinal 2: CG Puigcerdà – CHH Txuri Urdin

02/04/2017        13:00     Final: Guanyador semifinal 1 – Guanyador semifinal 2

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com