Catalunya i Euskadi s’enfrontaran en un partit històric.

Puigcerdà serà la seu del partit entre les seleccions basca i catalana  d’hoquei gel en categoria de veterans.

Dissabte dia 1 d’abril, a les 21.30 hores i a la Pista de Puigcerdà, sortiran al gel les seleccions de Catalunya i Euskadi per a enfrontar-se, per primer cop en la història de l’hoquei gel estatal, en un partit entre seleccions veteranes.

Els jugadors que formaran parts d’aquestes dues seleccions han de complir un parell de condicions: tenir complerts els 35 anys d’edat el dia del partit i no haver participat durant aquesta temporada, com a jugadors, en competició o partit oficial sènior d’hoquei gel o d’hoquei línia.

Concretament, la selecció Catalana estarà formada per 22 jugadors, 14 del FC Barcelona i 8 dels Veterans Gel Puigcerdà. La llista de convocats és:

Porters:

FC Barcelona: Manel Raventós i Julio Puertolas

Jugadors:

Veterans Gel Puigcerdà: Carlos Quevedo, Antoni Estanyol, Agustí Guinot, Salva Barnola, David Salinas, Ivan Fernandez, Daniel Hilario i Alex Rodríguez.

FC Barcelona: Miquel Vila, Alberto Platz, Marcel Pujol, Enrique Zapata, , Marcel Perarnau, Jordi Gayà, Toni Roig, Jordi Bernet, Iban Anglada, Eduard Batet, Oriol Bisart i Sergio Garcia.

Tots ells estaran a les ordres del seleccionador català, Javier Zapata, que ha rebut el suport, des de Puigcerdà, de Salva Barnola i David Salinas.

A la Selecció Basca també trobem noms coneguts de l’hoquei gel estatal com ara Eugenio Arbesu, Richard Vea, Alain Iturralde, Ramon Munitiz o Iñaki Salegui.

Tots aquests noms, tant del costat basc com del català,  formen part de la historia viva de l’hoquei gel estatal i encara guarden bona part de la màgia a les seves mans. Dissabte a la pista de Puigcerdà, serà una bona ocasió per a comprovar-ho i també per a recordar aquells intensos moments en que aquests jugadors van ser protagonistes.

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com