El CG Puigcerdà júnior segon a la Copa del rei d´enguany

Foto Tony Blanco SAD Majadahonda CG Puigcerdà

El Puigcerda arribava a  la final de la Copa del Príncep , molt merescut per cert per els ceretans per mérits propis així com per un treball íntens i constant dels cos técnic  en un any difícil per tots.

El CG Puigcerdà arribava diumenge a la final després de batre al SAD Majadahonda en un renyit partit amb molta igualitat al marcador tal com demostren els parcials ( 2-2, 1-1, 2-4 ) pero que els puigcerdanencs vàren anar de menys a més, amb un primer terç disputat els locals anaven agafant enbrançida arribant al darrer període amb un sol gol d´avantatge pero que amb bona empenta acabaven resolen.

Diumenge ja a la final ja els ceretans acabaven el primer terç amb un resultat de 3 a 2 favorable demostrant bones maneres pero que a partir de la segona part el FC Barcelona començava a impossar-se davant d´un CG Puigcerda valent pero molt condicionat per manca d´efectius des del primer dia, amb l´incorporació per exemple del jovenissím Pol Costa que aconseguia tot justet fer dues línies de joc, els parcials donen compte del domini blaugrana a partit de la segona part ( 2-3, 6-1, 4-1 ).

Gols ceretans aconseguits per Nacho Granell amb 3 i Oriol Paul amb 2 .

Val a dir que tots dos équips tenien varies baixes de jugadors convocats a la selecció sénior per al mundial de Romania, en el cas dels ceretans Marc Paul era baixa per la concentració abans de l´expedició esmentada, val a dir que una baixa importantísima en l´organigrama de Salva Barnola i Dani Hilario.

El FC Barcelona aconsegueix així el doblet tant de lliga com a la Copa.

 

captura

Informació técnica a  http://www.competiciones.fedhielo.com/

 

 

També dissabte a la nit les seleccions Catalana i d´Euskadi de veterans s ´enfrontaven a Puigcerdà en partit amistós  ampliarem la noticía aquesta propera setmana.

 

 

Premsa i comunicació CGP

premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png