Recta final de la temporada regular per un Puigcerdà que necessita puntuar

L’equip masculí marxa tercer a la classificació provisional, un punt per sota del segon, Txuri Urdin, i amb un partit menys que els bascos.

Després de dues derrotes en els dos darrers partits fora de casa, l’equip cerdà necessita sumar per no veure perillar la seva classificació pels playoffs. Abans de jugar dos partits seguits a casa el Puigcerdà va sortir escaldat de Jaca i Donosti. Dues derrotes doloroses sobretot per la manca d’encert i els error individuals. La igualtat de la competició fa que qualsevol equip pot guanyar a qualsevol altre i només el Barça està mostrant una solidesa prou regular per anar líder en solitari. Però l’equip de la vila necessita puntuar per classificar-se de forma matemàtica per semifinals. I a ser possible intentar quadar el millor possible per tenir avantatge de pista en un hipotètic tercer partit de desempat en primera ronda.

Els propers rivals. CH Jaca i SAD Majadahonda, estan lluitant entre ells per ser el darrer classificat per les semifinals. Així que cap dels dos equips posaran fàcil la victòria dels groc i negres. Els aragonesos necessiten guanyar els seus partits. Depenen d’ells mateixos per classificar-se. Amb tres partits per jugar i Puigcerdà, Txuri i Majadahonda en aquest ordre podrien sumar 9 punts. Ara mateix estan amb 8 punts darrers en la classificació. Igualment Majadahonda li queden 4 partits i té 10 punts en la quarta plaça de la classificació. Puigcerdà, Jaca i doble partit amb el Barça és el calendari dels madrilenys.

L’equip sènior del club no es pot dir que porti una mala línea de joc però si de resultats. La necessitat de sumar punts podria afectar l’ansietat d’una plantilla força experimentada que n’ha viscut de tots colors.

Per la seva banda l’equip femení rebrà al potent Txuri Urdin en el darrer partit a casa de lliga regular. Un equip basc en gran progressió que vol la segona plaça que ocupa ara mateix l’equip de la Cerdanya. Després de dues derrotes seguides a casa, les noies de Kulikov no sembla que encarin el partit amb els millors ànims, si bé en el món de l’esport mai es guanya o es perd abans de jugar. Recolzant-se en una gran portera, Carolina Moreno, les groc i negres han d’intentar recuperar sensacions i medir-se a un equip que podrien trobar-se en semifinals. Fins i tot podrien caure a la quarta posició que les creuaria amb les invictes jugadores de SAD Majadahonda que porten 5 anys sense conèixer la derrota en lliga. Al Puigcerdà li queda aquest partit amb el txuri i dos desplaçaments més: Jaca i Majadahonda, per acabar la fase regular.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com