CG PUIGCERDÀ
2:5
(0-1, 0-2, 2-2)

KOSNER CH HUARTE

El CG Puigcerdà femení ha signat avui la seva segona derrota consecutiva, aquest cop contra el Kosner Club Hielo Huarte. Les ceretanes han perdut per 2 gols a 5 en un partit on les visitants han sigut molt superiors, cosa que s’ha reflectit a la pista en un resultat que hauria pogut ser més destacat de no ser per les intervencions de Carolina Moreno a la porteria ceretana.

El partit començava amb una pressió molt intensa i múltiples ocasions per a l’equip visitant. El primer gol arribaria a falta de sis minuts pel final del primer temps, quan Unanua aconseguia batre la portera ceretana. Cal destacar que una vegada més, les locals no han aprofitat les superioritats numèriques de les que han gaudit durant els primers vint minuts.

En el segon període, el conjunt visitant ha continuat amb un domini indiscutible que ha aixafat les jugadores ceretanes, provocant el gol de Cecilia López a l’equador del segon temps. La destacada actuació de la jugadora visitant Haizea Fernández ha propiciat una assistència que derivaria en el gol de la seva companya Laura Gil, posant d’aquesta manera el 0-3 al marcador un cop finalitzat el segon període.

El tercer temps ha començat amb dos gols en dos minuts del conjunt local obra de Gabriela Barangé i Paula Gimenez. Tot i aquest inici fulgurant de les catalanes, les visitants els han donat un bany de realitat quan Haizea Fernández ha marcat el quart gol pel seu equip. Durant els següents minuts el Puigcerdà ha baixat la seva intensitat fins al punt que la mateixa Haizea Fernández ha tornat a marcar un gol més pel seu equip, culminant així una gran intervenció individual en el partit d’avui i situant al marcador el definitiu 2-5.

Amb aquest resultat les groc-i-negres es compliquen una segona plaça que es decidirà en el partit de la setmana vinent a casa contra el CHH Txuri Urdin.

(Foto: Joan Reyes)