El CG Puigcerdà masculí cau en la classificació i encara no pot certificar el pas a play-off

(foto Salva Barnola)

CHH TXURI URDIN
5:4
( 2-1, 1-1, 2-2 )
CG PUIGCERDÀ

El CG Puigcerdà masculí torna a ensopegar en la decisiva recta final de la lliga regular, aquesta vegada contra el CHH Txuri Urdin, que ha vençut per 5 gols a 4 l’equip ceretà i el fa caure fins a la tercera posició de la classificació. Per altra banda, el resultat del partit entre el CH Jaca i el Barça Hockey Gel acaba de rematar una mala jornada pel que fa als interessos dels ceretans, que encara no poden certificar l’accés a play-off i hauran de remar fort en els dos darrers partits a casa si volen garantir d’una vegada per totes la lluita pel títol de lliga.

El partit començava amb un primer període on els donostiarres culminaven amb un gol d’Alberdi la intensa pressió realitzada durant els cinc primers minuts de partit. De tota manera, instants després el conjunt català aconseguia empatar en situació de power play amb un gol de Nacho Granell. A falta de tres minuts pel final del període, una errada defensiva quan els groc-i-negres jugaven amb superioritat provocaria el gol de Mikel Mendizábal, que posava el 2-1 al marcador al finalitzar el primer temps.

El segon període començava amb poques ocasions per part dels dos equips, que no aconseguien culminar les arribades a la porteria contrària. No ha sigut fins al minut 13 del segon temps que Kelvey-Brown ha posat la igualada al marcador, resultat que acabaria variant a favor dels locals quan Mendizábal tornava a introduir el puck a la porteria a falta de menys d’un minut per finalitzar el segon temps.

Els darrers vint minuts de partit han estat marcats per l’alternança constant d’ocasions entre els dos equips, començant pel gol de Patrick Fuentes, que compensaria Sarmiento al cap de poc més d’un minut. De tota manera, Juan Muñoz tornaria a posar dos gols per davant als locals a falta de deu minuts, resultat que escurçaria de nou instants després el defensa Sarmiento per posar al marcador el definitiu 5-4.

Tot i el resultat final, la cara bona del partit la trobem en el jove Josep Tufet, que ha debutat amb l’equip sènior després de ser convocat per primera vegada.