Primera victòria solvent de la temporada a domicili de l’equip sènior del CG Puigcerdà

(foto Jordi Gassió)

CHH TXURI URDIN
3:5
( 1-2, 1-3, 1-0 )
CG PUIGCERDA

Victòria a domicili de l’equip sènior del CG Puigcerdà a la sempre complicada pista donostiarra del Txuri Urdin. L’equip de Barnola i d’Hilario va fer un gran segon perìode que li va donar la diferència necessària per emportar-se clarament el partit, tot i que en els instants finals els locals ho van intentar amb força perill. Zemchenko amb dos gols i una assistència, Granell i Costa amb un gol i una assistència i Paul amb dues assistències van ser els màxims puntuadors de l’equip. Menció a part pel jove porter Rapun que va fer una gran actuació i el seu concurs en el tercer període va mantenir la diferència aconseguida anteriorment.

El primer període començava amb una bona pressió dels cerdans que portaven el perill a la porteria local. Passats 5 minuts arribava el primer gol puigcerdanès. Marc Paul tirava des de la blava i el davanter rus #10 Ignat Zemchenko desviava per anotar el primer gol de la nit. Uns minuts després empataria l’equip blanc i blau en superioritat. Però abans del primer descans el recent arribat #62 Sean McGovern anotava l’1-2 després de protagonitzar una potent escapada.

El segon període començava amb els locals disposats a empatar. Ho aconseguien als pocs segons de començar d’un potent tir des de mitja distància. Però lluny de posar-se nerviosos els jugadors del Puigcerdà farien el millor periode del partit. #81 Pol Costa anotava un bon gol 3 minuts després de l’empat. I 2 minuts més tard el mateix Costa aprofitava una contra i assistia a #9 Nacho Granell un dels gols més fàcils de la carrera de l’sniper de Llívia. Abans d’acabar el període un passe del mateix Granell deixava a #10 Ignat Zemchenko sol davant del porter local i amb molta sang freda aconseguia el seu segon gol de la nit. Amb el parcial d’1-3 i el global de 2-5 els equips es retiraven al segon descans. Tot i que en la jugada anterior els cerdans van demanar gol per un tir sobre la botzina del canadenc Sean McGovern. El gol no va pujar al marcador.

En el tercer període el Puigcerdà no va fer mèrits per marcar. Pràcticament sense llançaments i defensant amb bastant ordre només va patir en el tram final. També va gaudir d’alguna superioritat però els equips especials de power play se’ls va notar poc conjuntats i faltats del ritme que la competició acaba donant. Un gol txuriurdin en el darrer minut donava el parcial del període als donostiarres i deixava el 3-5 definitiu en el marcador. Un notable exercici de defensa els darrers minuts en els que els jugadors del Txuri van intentar la remuntada.

Pol Costa, un dels golejadors i protagonista de la nit s’esplicava en acabar el partit:

En l’altre partit de la jornada el CH Jaca s’imposava a domicili del SAD Majadahonda per 2-4. Cerdans i jacetans comparteixen la primera plaça provisional de la classificació.

La setmana que ve el CG Puigcerdà rebrà al SAD MAjadahonda en una doble jornada, dissabte i diumenge.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com