Doble enfrontament contra Majadahonda en el debut de l’equip sènior masculí a casa

Foto: comunicació CGP

Cap de setmana de molta activitat en el Club Gel Puigcerdà. Presentació de totes les categories del club diumenge, desplaçament de l’equip femení a Huarte, dissabte. El mateix dia que els U20 reben a Majadahonda. I els sènior jugaran dissabte al vespre i diumenge a la tarda contra l’equip madrileny.

Dissabte 25/09 -Jornada 2

21:00h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

Diumenge 26/09 -Jornada 21

14:00h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

Debut a casa en la segona jornada per l’equip sènior masculí en la que rebrà al sempre combatiu Majadahonda de Karlos Gordovil. Els madrilenys són un bloc molt treballat amb pràcticament tota la plantilla de l’any passat, en la que alguns joves provinents de la pedrera demanen pas. Un equip que acostuma a ofegar la sortida de zona rival i que al Puigcerdà els darrers anys li ha costat molt de guanyar.

A més, a peticiò de l’equip visitant, es faran els dos partits previstos per la fase regular de la competició. Avançant el partit corresponent a la 21a jornada que s’havia de disputar al gener de 2022. D’aquesta forma en un sol cap de setmana es disputaran dues jornades.

Els jugadors de Cerdanya saben que els debuts a casa acostumen a ser difícils i a més l’exigència física a la que l’equip madrileny obliga, haurà de ser doble. Una plantilla una mica més curta d’efectius que haurà de rotar tots els jugadors amb intel·ligència per aguantar dos partits tan seguits. Enguany, després dels canvis per les baixes i altes, el Puigcerdà potser té una mica més de patí i joventut per intentar afrontar una exigència física com aquesta. Els groc i negres comptaran amb els mateixos jugadors de la setmana passada. Encara falta per arribar el defensa rus Mark Skutar i el veterà Bastien Tona que té previst tornar als entrenaments els propers dies. A més Lluís Llorens està acabant de cumplir una sanció de la temporada passada.

Salva Barnola valorava el cap de setmana de la manera següent:

Els partits es podran veure pel canal de youtube de la FEDH

Dissabte 25/09

14:40h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

L’equip femení viatjarà amb pocs efectius a la pista d’Huarte dissabte a les 14:40h. Un desplaçament difícil per l’equip femení que no podrà comptar amb més de la meitat de l’equip per diversos compromisos d’algunes de les seves components. Tot i les baixes les jugadores que ves desplaçaran ho faran amb la intenció de certificar la primera victòria de la temporada contra un rival que les va guanyar la darrera ocasió que es van enfrontar.

Entre les jugadores navarreses hi ha la puigcerdanesa Davinia Alfonsín, que ja fa anys que juga en l’equip femení d’Huarte. Un perill per les jugadores del CG Puigcerdà que hauran d’estar atentes per intentar emportar-se eles primers tres punts de la temporada.

Vitaliy Kukikov valorava la prèvia del desplaçament a Navarra:

El partit es podrà seguir pel canal de TV de la FEDH en el seu espai PowerPlay comentat per la jugadora del CG Puigcerdà, Carla Lliveria.

El dissabte a les 14:30h també es jugarà el partit U20 entre el Puigcerdà i SH Majadahonda.

El diumenge a les 12:45h es podrà presenciar la presentació de tots els equips del club per la temporada 2021-22. Serà abans de poder veure el segon partit sènior del cap de setmana. El club espera que l’afició, ara que ja pot tornar a les grades, les ompli tan com l’aforament del 70% permeti.


Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com