L’equip masculí del CG Puigcerdà iniciarà la lliga 21-22 a Donostia

Dissabte 18/09

21:00h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

L’equip sènior masculí del CG Puigcerdà debutarà dissabte al vespre a la pista donostiarra del Txuri Urdin. Aquest primer partit enfrontarà dos equips que s’han medit els darrers anys pels títols en joc. Però ambdós equips estan en procés de renovació i les incògnites sobrevolen els dos conjunts.

El CG Puigcerdà, amb 9 baixes en la seva plantilla i en ple procés de renovació generacional, desperta dubtes per l’adaptacio dels nous jugadors i el nivell d’un grup que ja ha demostrat els darrers anys que sap patir i competir com el que més.

Els bascos han perdut algun jugador destacat i han recuperat algun altre jugador inactiu els darrers anys. És un conjunt amb un top 6 de jugadors de molt nivell que seran el principal perill a la porteria cerdana. Noms com Fuentes, Muñoz, Lasuen o Mendizábal són els principals exponents dels blanc i blaus. A les dues porteries hi haurà un duel entre joves interessant que pot ser la clau del partit entre el local Lukas Serna i Julio Rapún. Dos porters cridats a ser referents en el panorama nacional sota pals i que ja tenen l’oportunitat i la responsabilitat de ser importants en els seus equips. Serna amb més experiència i minuts en competició que Rapún. El canterà jacetà és una de les apostes més clares del CG Puigcerdà per aquesta temporada.

Els de la Cerdanya hauran d’aprofitar les característiques dels jugadors disponibles i prometen més patinatge que les darreres temporades. Un equip amb més sacrifici i menys experiència, però amb incorporacions de nivell que podrien ser determinants.

Barnola, com sempre, fa una valoració prèvia a la sempre difícil pista de Donostia:

 

 

D’altra banda l’equip U20 ha vist com a darrera hora es quedava sense poder debutar. El seu rival Txuri Urdin s’ha retirat de la competició només dos dies abans del primer partit de la lliga. L’equip s’haurà de reservar pel partit a casa la setmana següent davant del Majadahonda

L’equip femení també va ajornar el seu partit de debut contra Valdemorao a casa. En aquest cas les madrilenyes van demanar l’aplaçament degut a problemes que no les han permès disposar de gel les últimes setmanes. Així el primer partit d’aquesta temporada 21-22 per les noies serà a Huarte el dissabte següent.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com