La final de la lliga es podria decidir aques cap de setmana a Barcelona

foto: arxiu Laura Barbany

Després dels dos primers partits, la final es trasllada a Barcelona on si un equip guanya els dos dies es proclamarà campió de lliga.

Dissabte 02/04 – Tercer partit final play-off

21:00h. BARÇA HG – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 03/04 – Quart partit final play-off

15:00h. BARÇA HG – CG PUIGCERDÀ

Amb l’eliminatòria  empatada a una victòria, els dos equips protagonistes de la final es donen cita en un doble enfrontament que podria ser decisiu si un dels dos aconseguex guanyar doblement. El Puigcerdà va dominar el primer partit amb claredat però va topar amb un bon Barça en el segon. Els blaugrana van posar intensitat amb molts homes de refresc en el partit de diumenge passat i van saber gestionar millor les superioritats. El Puigcerdà necessita retrobar la seva millor versió per assaltar la pista rival.

S’haurà de veure quina versió respectiva dona cada equip en una pista que les darreres temporades ha sigut pràcticament inexpugnable pels visitants. El Barça s’hi ha fet fort i després de la victòria de diumenge passat voldrà fer valdre per revalidar el títol. Els tocats blaugrana hauran tingut uns dies per recuperar-se. El Puigcerdà intentarà gestionar la plantilla per arribar al diumenge en les millors condicions. Aquesta temporada les ensopegades cerdanes han sigut garirebé totes el darrer dia de la setmana, després de jugar el dia abans. Però el conjunt groc i negre encara la doble jornada partit a partit.

La intensitat dels dos equips i les superioritats poden ser claus. S’espera una bona entrada de públic en un vell recinte que li costa omplir-se però que davant de la possibilitat de veure un campió segur que registrrà una bona afluència d’espectadors.

L’entrenador Salva Barnola valorava el tercer iquart partit de la final:

 

En la classificació per la copa del rei del proper 16 i 17 d’abril,  Jaca rebrà al Txuri Urdin i Majadahonda a Huarte.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com