El Puigcerdà cau en una pròrroga dramàtica i és subcampió de lliga

En la prórroga del quart partit es va acabar l’aventura del Puigcerdà. Un nou subcampionat en el palmarès del club.

BARÇA HOCKEY GEL
7:4
( 2-1, 3-1, 2-2 )
CG PUIGCERDA
5:4
( 0-1, 3-3, 1-0, 1-0 )

El Puigcerdà no va poder guanyar cap partit a Barcelona i va veure com els blaugrana reeditaven el títol, el cinquè de la seva història.

En dos partits en els que es va assolir l’aforament complet i davant d’una numerosa afició cerdana entregada al seu equip. El Puigcerdà va caure de forma definitiva en la prórroga del quart partit, quan es jugava el poder forçar el cinquè i definitiu joc.

Dissabte al vespre es va avançar en el marcador però les superioritats locals van aconseguir capgirar el lluminós. Els de la Cerdanya van anar a remolc tot el partit i en la tercera part es van posar 5 a 4 i amb oportunitats per empatar, però quan pitjor ho passaven els locals una jugada amb un final una mica afortunat va acabar amb la reacció cerdana.

El partit de diumenge va ser ple d’alternatives per part dels dos equips amb un Puigcerdà que s’havia tornat a adelantar en el marcador. L’empat final que aconseguien els locals faria que el partit es decidís a la prórroga. Quatre minuts després de començar el temps afegit arribava el gol d’or que suposava la victòria en el partit en particular i en l’eliminatòria en general pel Barça Hoquei Gel

Enhorabona al Barça Hoquei Gel pel títol obtingut.

A remarcar l’extraordinària resposta de l’afició cerdana que va acudir en massa a la capital catalana per recolsar a l’equip sènior i que en la tornada cap a la Cerdanya es va veure afectat pels talls en la carretera degut a les inclemències del temps i la caravana va arribar ja de matinada a casa.

Acabada la lliga, ara faltarà la fase final de la copa del rei que es jugarà a Jaca el 16 i 17 d’abril, per donar per finalitzada la temporada.