Darrer títol en joc de la temporada amb la disputa a Jaca de la Copa del rei

foto: Joan Reyes

Les semifinals a un partit seran una redició de les de la lliga i la final pels guanyadors serà diumenge a les 16:00h

Dissabte 16/04 – Primera semifinal copa del rei

18:00h. CH JACA – BARÇA HG

 

Dissabte 16/04 – Segona semifinal copa del rei

21:30h. SH MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 17/04 – Final de sopa del rei

16:00h. Guanyador primera semifinal – Guanyador segona semifinal

 

Darrer cap de setmana de competició sènior de la temporada pel CG Puigcerdà. Després del subcampionat de lliga l’equip cerdà arriba amb ganes d’obtenir un títol aquesta temporada. El torneig del KO es juga la fase final en un sol cap de setmana a la pista aragonesa de Jaca. L’equip local i Majadahonda, que s’han classificat després d’una lligueta prèvia s’enfrontaran als dos finalistes de la lliga. Sobre el paper els favorits per arribar a la final serien precisament els dos equips catalans, però a un partit pot passar qualsevol cosa.

El Puigcerdà es veurà les cares amb un Majadahonda que no té res a perdre i molt a guanyar en el partit. Dos equips que es coneixen molt i que saben com aprofitar al màxim les seves armes. Els madrilenys saben què és guanyar al Puigcerdà aquesta temporada i voldran alliberar-se de la pressió i donar la sorpresa en la segona semifinal. Al jugar al vespre qui passi d’aquesta eliminatòria tindrà menys descans que el guanyador de la primera semifinal. I és que en menys de 16 hores després d’acabar el partit s’haurà de disputar la final.

Les condicions de la pista, amb unes dimensions més grans i un gel que tindrà molta activitat durant tot el cap de setmana, poden ser clau. Els equips més patinadors, com Majadahonda o Barça, tindran més espai per desplegar el seu joc físic. En aquest context el Puigcerdà té un repte més i el grup anirà a Jaca a gaudir del darrer cap de setmana de la temporada amb les màximes opcions de tornar amb un merescut títol.

Salva Barnola, l’entrenador del CG Puigcerdà:

 

Un cop disputada la copa es donarà per acabada la temporada 2021-22 de l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà. Alguns jugadors segurament disputaran els darrers partits amb la camiseta de l’equip sènior.

Aprofitant l’esdeveniment de la final a quatre es faran trobades per discutir sobre el futur de l’hoquei gel espanyol, divendres pel matí. També es jugarà un torneig U13 el 14 i 15 d’abril amb presència d’un equip del CG Puigcerdà.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com