Empat a 1 a l’eliminatòria pel títol de lliga

Eliminatòria igualada després dels dos primers partits de la final de la lliga. Un dia per cada equip i el cap de setmana que ve es jugarà a Barcelona els dos següents partits.

( 0-3, 0-0, 1-0 )

Final igualada amb un partit per cada rival després del primer cap de setmana de final.

El Puigcerdà, davant de la seva afició es va estrenar amb una solvent victòria el dissabte al vespre. Va dominar un partit àmpliament durant els dos primers terços i es va posar 6 a 1 en el segon descans sense donar opcions al defensor del títol. Una gran estrena en la 4a final consecutiva dels de la Cerdanya davant d’un públic que omplia les grades de la pista del poliesportiu.

Dos gols de #81 Pol Costa, dos de #27 Sean McGovern, un de #69 Leon Tona i un altre de #17 Ramon Morer van ser els golejadors locals. Un gran segon període va esborrar l’equip visitant de la pista i va permetre al Puigcerdà viure còmode en el darrer període, en el que va encaixar dos gols.

foto Joan Reyes

Per el partit de diumenge el Barça va posar dos homes de refresc que no havien jugat dissabte i des del primer moment es va veure que el partit aniria per un camí diferent. El Puigcerdà va estar més erràtic de cara a porteria i el Barça es va posar per davant en el primer període amb tres gols i va saber mantenir la diferència fins al final del partit. El Puigcerdà no va saber aprofitar les seves opcions i es va topar amb un bon porter visitant que va acabar de desesperar als davanters cerdans.

Amb aquests primers resultats l’eliminatòria es traslladarà a Barcelona on es jugaran el tercer i quart partits, dissabte a les 21:00h i diumenge a les 15:00h. Qui guanyi dissabte tindrà l’opció de guanyar la lliga diumenge.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com