El Puigcerdà va perdre les semifinals de la Copà contra el Jaca, que va acabar sent el campió

(foto Miguel Ramón Henares)

El CG Puigcerdà no va poder fer res i va perdre clarament la primera semifinal de la copa que el va enfrontar a l’amfitrió CH Jaca després dun mal segon període.

CG PUIGCERDA
3:7
( 1-1, 0-5, 2-1 )
CH JACA

Un equip local que he fet un final de temporada molt bo i que estava disposat a emportar-se el títol, com finalment va passar, a la seva pista.

El primer període va ser força igualat i el Puigcerdà va poder empatar el gol inicial dels aragonesos. Una desconnexió de 10 minuts en la segona part va condemnar les opcions dels ceretans per intentar classificar-se per la final. Tot i això l’equip no va baixar mai els braços i va reaccionar en el tercer període, en el que va intentar remuntar gràcies a dos gols. Finalment Jaca va saber guardar l’avantage i classificar-se per la final de la copa.

En la final els locals es van medir al campió de lliga, Barça hockey gel i van guanyar en la prórriga amb gol d’or. És el seu dissetè títol coper. Felicitats-

El Puigcerdà, tot i no aconseguir cap títol aquesta temporada valora positivament la lluita per totes les competicions en joc i tot i no poder acabar com l’equip hagués somiat no es pot deixar de pensar que no ha sigut mala temporada. Es va començar el curs amb el títol de lliga de la temporada anterior i es va arribar a la final de la lliga i a la fase final de la copa. Certament que el darrer mes ha sigut horrorós en resultats i sensacions però el balanç no pot ser negatiu del tot. Alguns jugadors veterans de l’equip ja han expressat la seva voluntat per retirar-se i s’haurà d’estar atents les properes setmanes a aquestes possibles baixes per la temporada que ve.

L’activitat sènior masculia s’atura ara fins al final de l’estiu en el que es començarà a preparar la temporada 2021-22

 

 

 

L’equip U18 va rebre als dos equips madrilenys, Majadahonda i Valdemoro. Va patir dues derrotes però va lluitar els partits demostrant una clara millora respecte a les darreres jornades. Hi ha molt treball per fer encara però cada partit es dona un pas endavant.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com