El Puigcerdà s’enfrontarà al CH Jaca a la Final Four d’una Copa del Rei a porta tancada

(foto Joan Reyes)

La Copa del Rei que es disputarà aquest cap de setmana a Jaca (1-2 maig) haurà de ser a porta tancada segons han decretat les autoritats sanitàries aragoneses. El CG Puigcerdà tindrà la gran oportunitat de tornar a lluitar per una Copa molt desitjada. L’eliminació de la final de Lliga contra el Barça Hockey Gel i el fet de portar 11 anys sense aixecar-ne una són els grans incentius pels groc-i-negres en aquesta Final Four que els enfronta a l’amfitrió CH Jaca, SAD Majadahonda i Barça

L’equip de Salva Barnola arriba a la Copa després d’una gran temporada lliguera que també  l’ha dut a disputar la final de la competició regular. A les semifinals s’enfrontarà al CH Jaca (dissabte, 12h), un equip amb una gran progressió aquesta temporada i que s’ha classificat per la Final Four amb números brillants. La recuperació d’alguns jugadors coneguts a la nostra vila com Carlos Rivero o Juan Bravo ha servit a l’equip per recuperar les sensacions perdudes a principi de temporada. 

“Serà complicat perquè el Jaca arriba en un estat de forma brillant. Tot i això, ens ho deixarem tot com sempre i esperem tancar aquesta temporada amb un somriure aixecant la Copa allà”, comenta Barnola. L’equip de la Cerdanya, tot i tenir la baixa de Sarmiento, està disposat a emportar-se un títol que fa més d’una dècada que no guanya. 

A l’altra semifinal, el Barça s’enfrontarà a SAD Majadahonda (dissabte, 16:30h). La final serà diumenge a les 12h en uns partits que no admetran públic. 

Aquestes són les declaracions de Salva Barnola:

 

Marc Escolà Esteve

CGP Comunicació