CG PUIGCERDA
8:6
( 1-2, 4-2, 3-2 )
CHH TXUR URDIN

Els aficionats ceretans a l’hoquei gel van viure un partit dels que fan afició la nit de dissabte. L’equip local va remuntar per acabar imposant-se al líder de la competició, en la sorpresa majúscula de la jornada. Molta intensitat, alternatives i emoció fins al final en un duel que va tenir jugades increïbles, joc en equip i errors per ambdós costats.

El partit començava amb domini posicional dels de la Cerdanya que topaven amb un magnífic porter visitant, Alcaine. Però el Txuri va adelantar-se amb un 0-2 després d’aprofitar un contraatac primer i un rebot del porter finlandès Törnqvist, després, en una jugada en superioritat. Semblava que el líder imposaria la seva llei la resta del partit però poc a poc els locals van aconseguir acostar-se amb perill a la porteria donostiarra. A pocs minuts per acabar el primer període, León Tona al power-play, aconseguia batre al millor porter de la lliga.

El segon període va ser el més intens dels tres. Al començament, els visitants van tornar a posar-se dos gols per davant però els locals, mitjançant el seu golejador Nacho Granell, van escurçar distàncies primer i van empatar el partit després, aprofitant una doble superioritat. En aquesta fase del partit els blanc-i-blaus van rebre moltes expulsions que els van penalitzar jugant molts minuts en inferioritat. Mentrestant, en ple domini numèric local, un contraatac en inferioritat va posar novament al líder davant en el marcador. Trenta segons després, un slap de Pablo Muñoz de primeres tornava la igualada en el marcador. Al següent minut novament Granell rebia davant del porter i aconseguia el gol que posava per davant al Puigcerdà per primer cop en el partit. Els equips marxaven al segon descans amb avantatge per la mínima pels locals.

El tercer període era el definitiu i els dos equips van canviar la intensitat per l’emoció. Amb l’aparició del cansament hi va haver intercanvi de cops i molta emoció fins a la botzina final. El Txuri Urdin va igualar el marcador 5 a 5. Els jugadors del Puigcerdà no van trigar gens en tornar-se a adelantar amb un moviment sobre si mateix de Pablo Muñoz 15 segons després de rebre l’empat. El capità Bastien Tona, poc després, va posar els dos gols de diferència i va donar aire extra al seu equip. El Txuri però, no va entregar en cap moment el partit: va acostar-se novament en el marcador i va decidir jugar el darrer minut sense porter per aconseguir superioritat numèrica. Una pèrdua en la zona atacant va suposar un tir amb la porteria buida que va suposar el definitiu 8 a 6.

El davanter llivienc Oriol Paul, un dels més incisius en el partit, va fer la seva valoració:

La setmana que ve hi ha aturada per un stage que es farà a Puigcerdà de les seleccions espanyoles absolutes sènior i U20. La setmana següent el CG Puigcerdà descansarà, tornant a la competició novament al poliesportiu ceretà el proper 23 de novembre contra  l’aspirant al títol, FC Barcelona.

CH JACA
0:6
( 0-4, 0-0, 0-2 )

L’equip femení va desplaçar a la major part de la seva plantilla a Jaca per sorprendre a les aragoneses i emportar-se els punts. Amb un bon primer període en el que es va cimentar la victòria, les noies, que estrenaven equipació com a visitant, van trigar 13 minuts en anotar el primer gol. Després d’uns primers compassos en els que les ceretanes es van adaptar a les dimensions de la pista de Jaca, la portera Carolina Moreno va esvaïr tot el perill que es va generar al voltant de la seva porteria. Judith Pareja va desviar un tir llunyà de Gabriela Barangé per convertir el primer gol del partit. Un cop oberta la llauna van caure tres gols més en poc més de 4 minuts. Barangé de jugada personal i tir de canell. Pareja rematant una centrada de la mateixa Barangé. I Merino després de robar una passada davant de porteria i definir perfectament.

Amb el partit decidit, el Puigcerdà va saber guardar forces per assegurar la victòria i evitar rebre cap gol. La segona part van sovintejar les accions de perill en els dos costats de a pista sense que es mogués el marcador.

El tercer període el ritme va ser molt menys constant i només les jugadores del CG Puigcerdà van aconseguir anotar dos gols. Un després d’un potent slap des de la línea blava d’Indira Bosch que va entrar imparable en la porteria jacetana. El darrer gol de la tarda, el va marcar Ainhoa Merino després d’una gran jugada de Judit Pareja que la portera va desviar i en el rebot d’aquesta, la mateixa Pareja va centrar perquè Merino rematés sense oposició.

La jove promesa Indira Bosch, una de les golejadores, va fer una breu valoració de la victòria:

El proper partit de l’equip femení serà a Huarte, Pamplona, el proper 16 de novembre.

1:5
( 0-1, 1-3, 0-1 )
CHH TXURI URDIN

Tot i el resultat advers de l’equip júnior, els punts segurament es quedaran a la Cerdanya degut a la falta de jugadors amb els que el CHH Txuri Urdin es va presentar a la pista ceretana. Moltees baixes en les dues plantilles que es van notar menys en l’equip visitant.

El gol de l’honor pels locals el va anotar Pol Costa amb una passada de de Dídac Bosch a pocs minuts de començar el segon període.