El líder Txuri Urdin a casa pel masculí i el Jaca a fora pel femení

 

L’actual líder i campió de lliga, CHH Txuri Urdin, visitarà Puigcerdà per primer cop després de la final de la lliga la temporada passada. La cita serà disasbte 02/11 a les 22h a la pista del poliesportiu.

L’equip guipuscoà visitarà la pista ceretana després de batre al segon classificat, FC Barcelona, per la mínima la setmana passada i recuperar la primera posició de la classificació amb un partit menys que el segon. Els blau i blancs tenen una plantilla similar a la de l’any passat amb algunes baixes significatives que els fan més vulnerables en la part defensiva. Però compten amb el millor porter de la lliga i en atac disposen d’una dupla letal composada pels dos jugadors que més punts van aconseguir l’any anterior ben complementats per la resta de l’atac donostiarra. Acostumen a materialitzar ràpids contratacs inclús jugant en inferioritat.

L’equip de la vila vol seguir amb la millora mostrada el darrer partit per canviar la dinàmica de la temporada i començar a sumar punts necessaris per classificar-se per playoff. De moment marxa cuer empatat amb l’equip que marca el pas a la segona fase de la lliga i un partit més. Falta molta competició però els punts en joc en cada partit són importants, sobretot els disputats a casa.

L’entrenador Hilario va fer una radiografia de com podria anar el partit:

 

L’equip femení podrà comptar amb tres línies per la difícil visita a Jaca el proper diumenge 3 de novembre a les 12:30h

L’equip aragonès té força més experiència que les ceretanes i dues jugadores especialment temibles que acumulen bona part del perill. Una d’elles és la segona màxima anotadora de la competició actualment. Però les groc i negres segueixen en fase d’adaptació a la competició i afronten el xoc amb mola il·lusió i ganes de fer-ho el millor possible. No és fàcil comptar amb tantes jugadores degut als nombrosos compromisos de moltes d’elles, però per aquesta setmana sembla que les baixes seran mínimes.

Gemma Ortiz, entrenadora jugadora, va fer la seva valoració de la visita a l’Aragó

 

D’altra banda en la categoria Júnior a la dificultat del rival sobre el paper superior cal afegir una setmana complicada d’entrenaments i preparació.

Novament Hilario ens va explicar el moment perl grup U20

 

La categoria U17 aprofitarà el viatge a Jaca per jugar a les 10:00h el diumenge 3. Els rivals aragonesos no coneixen la derrota i van segons a la classificació. El Puigcerdà ha de seguir la dinàmica dels darrers partit i plantejar un partit seriós tractant de minimitzar errors no forçats.

 

Molta sort als 4 equips que tenen compromisos aquest cap de setmana.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com