Aturada de lliga i stage de les seleccions espanyoles

(foto arxiu FEDH)

Aquest cap de setmana descansa la LNHH després d’una arrancada amb molta energia, gran nivell i bones actuacions per part de tots els clubs. Els dos mesos que porta en marxa  la competició han estat plens d’activitat i gols, i deixen una classificació més apretada del que s’esperava. 6 punts són els que separen al líder (Txuri Urdin) del cuer (CG Puigcerdà).

Deixant de banda la lliga, aquesta setmana s’han reunit gran part de les seleccions espanyoles, tant absolutes com d’algunes categories inferiors. A Puigcerdà serem afortunats i des del divendres 8 de novembre fins el diumenge 10, podrem gaudir d’un stage de preparació per al Preolímpic i Mundial, respectivament, de la selecció absoluta i U20 masculines. El preolímpic es disputarà del 12 al 15 de desembre a Barcelona i el Mundial U20 del 6 al 12 de gener a Lithuania.

Uns “Campamentos” que serveixen als  seleccionadors espanyols per provar línies, rotar i veure com estan els jugadors que escullen habitualment en aquestes convocatòries. La RFEDH es fa càrrec del desplaçament, allotjament i dietes d’uns jugadors cridats a representar Espanya a nivell internacional.

Els jugadors que representaran al club en aquesta estada són:

Sènior: el defensa Marc Paul i els atacants Oriol Boronat i Nacho Granell.

U20: l’atacant Oriol Paul i com a substitut, Dídac Bosch.

A més a més, Xavi Carnicero farà de responsable de material.

El conjunt de Luciano Basile farà una sèrie d’entrenaments a la pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà i també aprofitaran per descansar i desconnectar per la comarca de la Cerdanya.

Pel que fa a la convocatòria femenina, les noies U18 es desplaçaran cap a Dumfries, Escòcia. Des del dia 5 de novembre fins el 10, les noies de Rosenhlotz faran un stage en terres britàniques. Allà disputaran el 4 Nacions, un torneig per posar-se a to de cara a millorar en la posterior cita d’aquesta selecció: el Mundial de Mèxic, a finals de gener. Les altres seleccions que participaran en aquest torneig són Polònia, Islàndia i Gran Bretanya.

Les jugadores del sènior femení que representaran al club en aquesta estada són:

U18: les defenses Judit Pareja i Gabriela Barangé, i l’atacant Bridget O’Hare.

La disputa de la Dumfries Ice Bowl tindrà aquestes noies concentrades per la RFEDH durant la setmana. El descans a la lliga farà que es puguin prendre amb més intensitat aquest stage.

14:·30h. FC BARCELONA U17 – CG PUIGCERDÀ U17

L’únic equip del club que disputarà un partit aquest cap de setmana de “Fira del Cavall” serà el U17, que visitarà el FC Barcelona al migdia d’aquest dissabte. L’equip U17 intentarà donar la cara i disputar-li al partit al líder de la competició.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com