El Puigcerdà femení cau en semifinals i el masculí aconsegueix el primer punt contra el favorit

(foto Atelier fotogràfic)

 

CG PUIGCERDA
4:2
( 2-1, 1-0, 1-1 )
BARÇA HOCKEY GEL

 

 

L’equip sènior masculí va donar la sorpresa derrotant al favorit a la lliga, Barça hockey gel en el primer partit de les semifinals.

El partit disputat dissabte a la nit va ser vibrant des del primer període i tot i que va ser el Barça qui es va avançar en el marcador als pos minuts de començar, primer Pablo Muñoz en superioritat i després Nacho Granell van capgirar el marcador ja en el primer període.

El segon terç va baixar força la intensitat i el joc va ser mol més lent. El gol el va aconseguir novament Nacho Granell als pocs segons de començar la part. Un parcial d’1 a 0 que deixava el 3 a 1 el marcador pels decisiu darrers 20 minuts.

El tercer període va estar més marcat per les expulsions. Sobretot en el tram final l’equip local va haver de jugar bona part del temps amb un jugador menys. I va ser en una inferioritat que novament Pablo Muñoz va sorprenedre al rival per posar el 4 a 1 al marcador. En la mateixa superioritat el Barça anotava un gol que posava emoció al tram final del partit, però un equip local molt recolzat des de la grada va saber patir per emportar-se el primer punt de l’eliminatòria. El Barça a la desesperada va arribar a jugar 6 contra 4 treient el porter, però no va tenir la fortuna d’anotar cap gol més.

Ara la semifinal es traslladarà a Barcelona on es jugaran els dos propers partits. El primer que en guanyi dos serà qui pasarà a la gran final. Tot i tenir una victòria a favor el CG Puigcerdà tindrà la difícil tasca de ser el primer equip de l’any que aconsegueix guanyar a Barcelona, una missió que no sembla gens fàcil.

En l’altre creuament el Txuri Urdin va guanyar el partit amb remuntada inclosa a la pista d’un Jaca que va dominar bona part del partit. A la pista gipuzcoana es decidirà l’altre finalista i si no hi ha sorpresa majúscula serà el vigent campió.

Al final del partit Pablo Muñoz feia les declaracions següents a micròfons de la trasmissió en streaming de la federaió:

 

Enlace del partido

 

Dissabte 29/02

 

SAD MAJADAHONDA
3:1
( 0-1, 1-0, 2-0 )
CG PUIGCERDA

 

 

Diumenge 01/03

SAD MAJADAHONDA
5:1
( 2-0, 2-1, 1-0 )
CG PUIGCERDA

 

Dues derrotes que deixen fora de la lluita pel títol de lliga a unes noies que han fet un debut en la competició per emmarcar.

L’equip femení va plantar cara al totpoderós Majadahonda i va tornar amb la satisfacció, tot i perdre les semifinals, a l’haver-ho donat tot davant d’un equip que no ha perdut ni un partit en tota la temporada.

Sobretot el partit del dissabte la sorpresa saltava en la pista quan un gol de Gabriela Barangé posava per davant les groc i negres. Les locals van haver d’esforçar-se molt i van patir anant darrere en el marcador, un fet a la que no estan habituades. Finalment van aconseguir guanyar de forma ajustada. El diumenge van imposar la seva llei des del principi i tot i el gol de l’honor d’Arrate les ceretanes no van tenir opció a res més.

Tot i les derrotes l’equip ha seguit creixent davant d’un rival molt superior i poc a poc s’ha anat reduint distàncies davant del referent de la competició.

Les noies esperen rival en la fase classificatòria de la copa del rei que es disputarà les següents setmanes. Mentrestant els dos equips madrilenys de la competició, Majadahonda i Valdemoro, disputaran el títol de lliga.

 

Júia Lliveria resumia el cap de setmana:

Gran torneig U10 a Puigcerdà. Tot i la inexplicable contraprorgamació d’un festival U12 en un altre indret del territori espanyol, la presència de Majadahonda, Valdemoro, Barça i Logroño, juntament amb els dos equips ceretans, va elevar el nivell d’un torneig en el que el més important és que els joves jugadors gaudeixin de la competició i tinguin les primeres experiències amb la rutina de partits i puguin conèixer a diferents rivals. Molts dels jugadors desplaçats van estar d’acollida a casa dels pares dels jugadors del club i això també és un enriquiment personal en l’educació dels més petits.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com