Ja són aquí les semifinals de les lligues sènior 2019-2020

(cartell Marc Monés)

 

Els equips sènior del club jugaran les semifinals de lliga aquest cap de setmana

 

Dissabte 29/02

22:00h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOCKEY GEL (SEMINIFINAL PARTIT 1/2)

Els nois buscaran tumbar al totpoderós Barça Hockey Gel. Els blaugrana han perdut només 3 partits durant la fase regular i han quedat primers de forma molt destacada.

Dues setmanes després d’assaltar la pista ceretana els jugadors de l’equip de la capital catalana tornaran per emportar-se el primer punt de l’eliminatòria de semifinals. La setmana següent es jugarà a Barcelona el segon partit i un tercer de desempat si calgués. Es repeteix la semifinal catalana un any després però amb el factor pista intercanviat.

El Puigcerdà necessita que la grada s’ompli per intentar crear un ambient que encomani l’equip i pugui intentar plantar cara a un rival davant el qual no es poden cometre errors si es vol aspirar a guanyar. Amb l’equip al complet però amb poc ritme de partit, l’empenta de l’afició pot ser decisiva per fer guanyar a confiança a un conjunt que li ha costat mantenir la regularitat durant la temporada i que es va classificar per playoff faltant una jornada per acabar la fase regular.

L’entrenador Barnola valorava així la situació:

 

Dissabte 29/02

21:45h. SAD MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ (SEMINIFINAL PARTIT 1/2)

Diumenge 01/03

14:30h. SAD MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ (SEMINIFINAL PARTIT 2/2)

 

Les noies viatjaran a la pista de les màximes favorites, invictes a la competició i campiones dels títols les darreres temporades, SAD Majadahonda.

Després de la victòria en la darrera jornada el rival va impugnar el partit per un error de banqueta i es va sancionar al club amb la pèrdua del mateix i un punt. Aquesta sanció va condemnar a l’equip a la quarta posició i a creuar amb l’equip que ningú volia.

Així que les semifinals seran amb el pitjor rival possible però amb la voluntat de l’equip de plantar cara i fer una eliminatòria el més digne possible. Un grup que no ha aconseguit estar al complet en gaires ocasions durant la temporada i s’ha reinventat jornada rere jornada.

Gemma Ortiz, entrenadora-jugadora, era positiva de cara al cap de setmana

 

Aquest cap de setmana a la pista del poliesportiu també es disputarà el torneug U10 organitzat per les categoria més petites del club. Un bon moment per veure equips de joves jugadors com coneixen la competició a un nivell molt més alt de lo esperat

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com