L’equip sènior vol confirmar la sorpresa i tornar a jugar la final

(foto Toni Blanco)

Dissabte 07/03

14:30h. BARÇA HOCKEY GEL –  CG PUIGCERDÀ (SEMINIFINAL PARTIT 2/3)

Diumenge 08/03 *si és necessari

14:30h. BARÇA HOCKEY GEL –  CG PUIGCERDÀ (SEMINIFINAL PARTIT 3/3)

 

La semifinal catalana de la lliga espanyola es trasllada a Barcelona i d’allà sortirà el finalista.

El Puigcerdà viatja amb una victòria a zero però ara el Barça jugarà dos partits a casa, una pista inexpugnable aquesta temporada on cap equip hi ha aconseguit guanyar. Missió complicada per l’equip groc i negre que si vol acabar de donar la sorpresa i batre al líder de la fase regular haurà de guanayar un dels dos partits programats, dissabte i diumenge a les 14:30h

El Barça es va veure sorprès a Puigcerdà dissabte passat i sap que no pot fallar per confirmar el seu favoritisme al títol de lliga. Ara voldrà fer valdre la seva condició de local en una pista amb unes condicions peculiars que els equips rivals els costa molt adaptar-s’hi. Tot i anar per darrere en l’eliminatòria els blaugrana segueixen partint com a favorits repassant la seva trajectòria general i els enfrontaments particulars amb els ceretans.

Als de la Cerdanya els va sortir un partit rodó dissabte passat i voldran acabar de donar la sorpresa  davant d’un equip que les dues vegades que s’hi han enfrontat a domicili han acabat guanayant els locals de molta diferència, 11 a 4 el 12 d’octubre i 5 a 1 el 4 de gener. De poc serveixen els resultats anteriors però si que demostren la solidesa de l’equip de la capital catalana a la seva pista, on ha cedit algun punt però cap equip l’ha pogut batre enguany.

Pels partits del cap de setmana l’horari serà poc habitual. Una decisió buscant un millor estat del gel en una pista que al vespre la superfície gelada arriba molt malmès. Aquest nou horari potser merma la presència de públic ceretà que habitualment es desplaça en massa a Barcelona pels partits del seu equip.

Un equip més jove, el del Barça, també pot ser determinant en un hipotètic tercer partit només 24 hores després dels segon. Els de Barnola i Hilario voldran donar la sorpresa en aquestes semifinals. En l’altre emparellament el Txuri Urdin rebrà a casa al Jaca per davant en l’eliminatòria i amb un context que fa suposar que serà l’altre finalista, en busca del 4 títol consecutiu.

L’entrenador Salva Barnola reflexionava sobre el cap de setmana:

 

Altres partits del cap de setmana:

 

U17

Dissabte 07/03

13:55h Mileno CP – CG Puigcerdà (Bottom 5 J3)

U14

Dissabte 07/03

21:00h Barça Hockey gel – CG Puigcerdà (J13)

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com