El Puigcerdà es classifica pels playoff de la lliga sense jugar

(Bridget O’hare, Judit Pareja i Gabriela Barangé)

El Club Gel Puigcerdà sènior masculí es va classificar pels playoffs de la lliga per segon any consecutiu sense haver d’aconseguir cap punt aquesta jornada. La derrota del seu rival directe en mans del Txuri Urdin va precipitar la classificació dels de la Cerdanya.

Si bé el rival encara està per determinar, enguany els ceretans segur que tindran el factor pista en contra, una de les armes més efectives d’un equip que compta amb l’afició més numerosa i entregada de la competició. Només poden passar de la quarta posició actual a la tercera, però en cap cas tenen opció a les posicions que otorguen l’aventage de pista en cas d’empat en les eliminatòries.

A falta d’un altre partit i de la disputa de la darrera jornada el rival ara mateix seria el Barça hockey gel, el màxim favorit als títols la present temporada. Precisament l’altre equip català serà el rival en la darrera jornada. Una victòria local podria suposar un canvi de rival a semifinals. L’altre oponent possible és el Txuri Urdin de Donostia. El vigent campió les darreres temporades que tot i les dificultats està en segona posició i disputant la primera amb els blaugrana.

Barça i Jaca no van poder jugar el seu partit per problemes amb el gel barceloní i hauran d’acordar nova data per disputar el partit. En la darrera jornada es jugarà el derby català a Puigcerdà i a Donostia Txuri i Jaca jugaran el darrer encontre de la fase regular.

La classificació està encapçalada pel Barça hocley gel amb 28 punts i un partit menys, 27 pel Txuri Urdin, 20 pel CH Jaca, 19 pel CG Puigcerdà i 17 pel SAD Majadahonda.

La selecció espanyola femenina U18 va disputar el mundial Divisio II grup B i va guanyar l’or i per tant l’ascens de categoria. En lequip nacional hi havia tres jugadores que formen part de l’equip femení del CG Puigcerdà. Bridget O’hare, Judit Pareja i Gabriela Barangé.

 

U14

L’únic resultat del club el passat cap de setmana va ser l’equip U14 que va fer una visita a terres navarreses per enfrontar-se a l’Huarte, amb resultat positiu

KOSNER CLUB HIELO HUARTE
1:5
( 1-1, 0-4, 0-0 )
CG PUIGCERDA

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com