Al Puigcerdà només li falta conèixer el rival de semifinals

(foto Atelier fotogràfic)

Dissabte 15/02

22:00h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOCKEY GEL (J20)

Darrer partit per l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà en competició regular. Serà el derbi català que es podria repetir d’aquí dues setmanes a les semifinals, en funció dels resultats d’aquesta jornada.

Els blaugrana arriben a Puigcerdà amb l’etiqueta de favorits als títols. Líders sòlids, invictes a casa, i amb un estat de forma superior a la resta els jugadors de la capital catalana viatjaran sense pressió però amb la certesa que si guanyen a la pista ceretana tornaran el 29 de febrer per jugar el primer partit de semifinals.

Ara mateix el Puigcerdà és el rival més feble dels 4 i el favorit dels dos primers classificats per superar les semifinals més còmodament. Els de la Cerdanya sortiran a guanyar sabent que si perden repetiran rival i que si guanyen i el Txuri guanya a casa seran els donostiarres els rivals de les semifinals.

Un partit per recuperar bones sensacions i treballar al complet pels creuaments de playoff. Pràcticament tots els jugadors dels dos conjunts estaran disponibles, un fet que fa preveure una bona intensitat de joc en la que els esportistes voldran demostrar als seus entrenadors que estan preparats per les semifinals.

L’entrenador Salva Barnola feia la seva valoració de la situació:

 

 

Diumenge 16/02

14:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE (J8 apl.)

D’altra banda l’equip femení jugarà un dels dos partits que li queden a casa contra l’equip cuer de la competició, Huarte de Pamplona.  L’enfrontament serà a primera hora de la tarda de diumenge.

Un duel entre les jugadores revelació del campionat, les del Puigcerdà, que ara mateix estan en quarta posició i classificades per playoff; contra les novenes que tenen 2 punts després de guanyar un sol partit a la prórroga en tota la competició.

Les ceretanes podrien classificar-se fins i tot terceres en la fase definitiva si es donessin els resultats esperats. En qualsevol cas les groc i negres han de cumplir els pronòstics i guanyar els dos partits a casa, aquest proper cap de setmana i el següent.

Les possibles rivals a semifinals són Majadahona o Sumendi de Vitoria. Les marilenyes han guanyat tots els partits disputats fins ara i si no passa res extrany s’emportaran novament el títol de lliga. Les vitorianes són les aspirants i ho han guanyat tot a excepció dels dos partits jugats contra Majadahonda.

 

 

També es jugaran dos partits més a la pista del poliesportiu aquest cap de setmana:

U20

Dissabte 15/02

14:30h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOCKEY GEL (J20)

U17

Diumenge 16/02

11:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE (J8 apl.)