Al Puigcerdà li falta només un punt per classificar-se pels playoff

CHH TXURI URDIN
4:1
( 2-0, 1-1, 1-0 )
CG PUIGCERDA

El CG Puigcerdà no va aconseguir l’objectiu marcat de puntuar per classificar-se matemàticament per jugar els playoff. Amb la derrota als de groc i negre els falta encara un punt i només els queda un partit per disputar. Si Majadahonda no guanya la setmana que ve el Puigcerdà també es classificarà sense jugar.

Els dos equips començaven el partit amb la disputa de la segona plaça i la incertesa de saber quin dels dos portaria el pes del partit. Una setmana més el Puigcerdà demostrava que el seu equip especial de superioritats ha perdut la fortuna de cara al gol, que tant havia dominat abans de festes nadalenques.

Els locals van sortir decidits a emportar-se els tres punts i a pocs minuts de l’inici van marcar dos gols seguits amb menys de 20 segons, el primer d’ells en superioritat. Aquesta primera aventatge va fer que encaressin la resta del període amb la tranquilitat de saber-se per davant i amb la confiança de poder aprofitar qualsevol errada rival per rematar el partit.

Arribant a l’equador del xoc, un gol a les acaballes d’una superioritat visitant obra de #4 Marc Paul posava dintre del partit a l’equip de la Cerdanya, tot i que seria l’únic gol aconseguit per un equip que va tenir ocasions per fer-ne més però poca fortuna per convertir-los.  Poc abans d’acabar el període una relliscada doble en defensa deixava a un jugador sol del Txuri que rematava el 3 a 1.

En el tercer període va seguir el bon joc visitant però sense recompensa. Finalment als darrers segons d’una superioritat local arribava un gol d’oportunisme que avabava amb les aspiracions puigcerdaneses d’intentar aproximar-se en el marcador.

L’autor del gol, Marc Paul, valorava el partit de la següent manera:

Amb el resultat de l’altre partit de la jornada, Majadahonda 2-4 Jaca, el Puigcerdà és quart ocupant la darrera plaça que dona accés al playoff. Tanca la classificació el SAD Majadahonda que la setmana que ve només li val guanyar per obligar al Puigcerdà a que puntui la darrera jornada, 15 de febrer. El líder destacat és el Barça hoquei gel amb 28 punts. CHH Txuri Urdin és segon amb 24 i Jaca tercer amb 20.

Els de la Cerdanya descansaran fins el 15/02 el dia que rebran al líder Barça hockey gel. I abans es jugarà una jornada, la propera setmana. que pot posar més pressió als ceretans o directament classificar-los per les semifinals.