El CG Puigcerdà, obligat a guanyar aquest cap de setmana si vol tenir opcions al títol de lliga

Dissabte 17/04

15:30h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOCKEY GEL (3r Partit final playoff) – 30% Aforament

Diumenge 18/04 – Si és necessari

15:30h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOCKEY GEL (4t Partit final playoff) – 30% Aforament

L’equip sènior masculí del CG Puigcerdà afronta aquest dissabte el primer match ball en contra que haurà de salvar si vol continuar en la lluita pel títol de lliga. Un títol que se li ha posat molt en contra després de la doble derrota del passat cap de setmana a la pista del Barça.

De tota manera, malgrat la golejada de diumenge, l’afició i l’equip s’arrelen a la bona actuació mostrada en el dia de dissabte, on el partit va haver de decidir-se a la pròrroga després d’uns lluitats seixanta minuts que van deixar el 3-3 al marcador. La situació es va decidir en el dramàtic gol d’or que Oriol Rubio va aconseguir pels blaugranes, decantant d’aquesta manera el primer punt a favor dels locals. En el segon partit, un Barça molt superior va escombrar als groc-i-negres, que no van tenir opcions de lluitar pel partit més enllà del fugaç empat a 2 aconseguit durant el segon període. El resultat final de 7-3 decantava el segon punt també a favor dels barcelonins, que posaven en el punt de mira l’esperat títol de lliga.

Ander Arraras (23) celebra un gol durant el 2n partit de la final del playoff // Foto: Joan Reyes

Aquest cap de setmana, l’objectiu principal del CG Puigcerdà serà defensar l’eliminatòria a casa i allargar al màxim la sèrie, donat que amb els resultats de la setmana passada l’única opció per guanyar el títol de lliga és vèncer en els tres partits consecutius que resten. Dos d’aquests tres partits es disputaran a la pista dels ceretans, que comptaran amb l’escalf de la seva afició en una grada amb el 30% de l’aforament total i amb la presència de les càmeres d’Esport 3, que retransmetran el partit en directe arreu del territori català.

Donades les circumstàncies, el partit de dissabte obliga a l’equip ceretà a vèncer per tal de seguir viu a l’eliminatòria. Per contra, si és l’equip blaugrana qui s’emporta el tercer partit, els groc-i-negres hauran de veure com el Barça Hockey Gel aixeca el títol de lliga a la seva pista i el desbanca com a vigent campió de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel.

Això i molt més ens explica l’entrenador del CG Puigcerdà, Salva Barnola:

Per altra banda, l’equip U18 viatja aquest cap de setmana a Madrid per enfrontar-se al Valdemoro el dissabte a les 21:30h i diumenge al Majadahonda a les 14:25h. Aquests seran el tercer i quart partit disputat pels joves d’aquesta categoria després de les dues derrotes sofertes contra el Barça Hockey Gel, tant a la pista barcelonina com a la ceretana.

Imatge del partit entre el CG Puigcerdà i el Barça Hockey Gel de la categoria U18.