El CG Puigcerdà dissabte comença la série al millor de 5 partits en la final per el títol de lliga amb la visita al CHH Txuri Urdin IHT

Foto arxiu hockeyphoto.net

Prèvia de les activitats del CG Puigcerdà cap setmana 2-3 març  2019

El CG Puigcerdà  dissabte comença la série al millor de 5 partits en la final per el títol de lliga  amb la visita al CHH Txuri Urdin IHT

Es una realitat, els de Puigcerdà després de quatre anys de sequera son a una final de la lliga estatal, no ha estat fàcil , ple d´entrebancs , a punt de desaparéixer , ofegats économicament pero ha prevalgut  l´esperit de supervivència fent sortir el millor de la gran familía de l´hoquei gel de Puigcerdà , aixó es passat i el present es ple de futur amb el projecte social i esportiu engegat.

Segons paraules de l´entrenador Salva Barnola es un somni fet realitat, també recorda l´esforç titànic fet els darrers set mesos amb un treball molt íntens i constant cada setmana , tampoc es una casualitat arribar fins aquí, “ ara ja que estem aquí nos ens volem aturar, aquest somni nostre el volem fer realitat i guanyar aquesta lliga” son les seves  paraules.

yann rieu hockeyphoto.net

El cos tècnic esta orgullós del compromís i motivació  dels jugadors aquest any , segona plaça a la disputada lliga regular , semifinals intenses amb el Barça HG al Play Off pero sobretot de la satisfacció d´apendre dels errors comesos en el joc així com amb la disciplina.

Audio de l´entrenador Salva Barnola

Tanamteix adverteix que cal tocar de peus a terra ja que  tindran com a rival als bascos del Txuri Urdin , un équip amb 8 jugadors professionals a la seva plantilla i el major pressupost de la lliga així com clar dominador de les darreres dues lligues i copes del rei.

Recordem que el format del final de lliga es al millor de 5 partits, els dos primers es juguen aquest cap de setmana a Donostia i el proper dia 9-10 de març es jugaria aquí a Puigcerdà, si calgués un cinqué partit es tornaria a Donostia.

També  automàticament com a finalistes el CG Puigcerdà i el CHH Txuri Urdin  disputaran la propera Copa del Rei d´enguany junt a la resta de classificats.

Sènior

Dissabte 2 març a Donostia a les 21,45 h

Final lliga primer partit del millor a cinc

CHH TXURI URDIN IHT vs CLUB GEL PUIGCERDÀ

Diumenge 3 març a Donostia a les 14 h

Final lliga segon partit del millor a cinc

CHH TXURI URDIN IHT vs CLUB GEL PUIGCERDÀ

Seguiment en viu  per streaming de la RFEH http://www.fedhielo.com/streaming-lnhh/