El CG Puigcerdà iguala la série en els dos primers partits de la final de lliga en la visita al CHH Txuri Urdin IHT

Foto Juan Jose Gurrutxaga Donostia

El CG Puigcerdà iguala la série en els dos primers partits de la final de lliga en la  visita al CHH Txuri Urdin IHT

Els de Puigcerdà aconsegueixen pressionar al imbatible Txuri Urdin de Donostia amb una derrota i una victória , deixant per el moment la final igualada amb empat a 1 de la final a 5 del final de la lliga estatal , aixó si aconsegueixen portar el posible desenllaç a casa, amb el factor pista a favor, aixó afegeix més pressió als de Donostia que tindran a un CG Puigcerdà que no donarà cap facilitat als bascos, feia dos anys que els de la vila sel´s hi resistia guanyar al Txuri.

dissabte

Dissabte no començava bé per als de la Vila , una primera part nefasta amb un parcial de 3-0 no alvirava bones sensacions, errors, nervis, masses expulsions afavorint els power play tant per una banda com per l´altre i superats per la pressió constant dels bascos que treien prófit de la situació caótica, en el descans el cos técnic aconseguia motivar els jugadors groc i negres que tot i encaixar tres gols més aconseguien marcar 3 gols deixant  un parcial de 6 a 3, una reacció que posava als ceretans en el partit des de la meitat de la segona part , pasaven a dominar amb  una pressió constant que ofegava la defensa del Txuri amb continuïtat alterna fins a la fi del partit.

La tercera part va ser un frec a frec constant pero amb un Puigcerdà que habia reaccionat tard i que acabaria pagant molt car la diferència de gols de la primera part,també un Ander Alcaine molt encertat al llarg del partit feia difícil revertir per temps el resultat advers,  tot i aixó deixava bones sensacions la reacció dels puigcerdanencs.

Diumenge

Sembla ser que el rectificar les errades del dia anterior més la íntensa xerrada de Salva Barnola i Dani hilario va aconseguir treure el millor del jugadors del CGP, tot i aixó en la 1 part encaixava dos gols acabant amb un parcial de 2 a 1, també semblava que el tema expulsions es minimitzava sent els bascos qui tenien més minuts de penalització, un dels errors del dissabte.

Es tornava a repetir la reacció ceretana a la segona part , es revertia la situació amb una bona estructura de joc, centrats a la pista aconseguint acabar la segona part amb empat a 3 gols i el més important desplegant el joc constructiu tan treballat aquest any.

La 3 part revertia el resultat d´ahir a favor de els de Puigcerdà , sens dubte un resultat molt motivador per els nois de Salva Barnola que veuen que son allà, que poden , potser només els hi calia ser i creure amb ells mateixos, demostrar la seva qualitat a base de constància i treball.