El Puigcerdà guanya al Barça amb gol d’or i es classifica per la final

CG PUIGCERDA
7:6
( 3-2, 3-3, 0-1 1-0)
BARÇA HOQUEI GEL

El CG Puigcerdà, quatres anys després, s’ha classificat per la final de la lliga espanyola d’hoquei gel.

En un partit molt intens i emocionant en el que la gestió dels nervis va ser impotant. Al FC Barcelona només li valia la victòria i va entrar en el partit una mica desconcentrat. El Puigcerdà es va arribar avançar dues vegades durant el partit per tres gols de diferència però no va saber matar el partit i els visitants van forçar una pròrroga d’infart que va durar un minut i mig.

El partit va començar molt bé per els de casa que en el primer minut ja s’avançaven gràcies a un gol de Carlos Rivero. Passat l’equador de la part el Puigcerdà va anotar dos gols, Marc Paul i Reinis Demiters posaven el 3 a 0 en el marcador. Però el FC Barcelona va reaccionar abans del primer descans amb dos gols.

El segon període va seguir un esquema força similar al primer en quan al resultat. El Puigcerdà posava el 5 a 2 al marcador els primers minuts gràcies a dos gols de Pabo Muñoz. Però el Barça reduia distàncies amb un gran gol just a la meitat del partit que poc després neutralitzava Boronat. El FC Barcelona, aprofitant dues expulsions dels locals, marcava dos gols en superioritat per marxar al segon descans 6 a 5 i deixar-ho tot obert.

EL tercer temps va ser una part plena de nervis i respecte. Els dos equips no volien prendre massa riscos i el FC Barcelona va aconseguir marcar aprofitant un llançament de penal. Tot i les ocasions que van tenir els dos equips el partit es va resoldre a la prórroga.

I el temps extra no començava massa bé pels locals que havien de jugar en inferioritat el primer minut. Però van resisitir en defensa i quan van recuperar el jugador exclòs, a la jugada següent, Boronat novament marcava un gol que certificava el pas a la final del CG Puigcerdà, 4 anys després.

El davanter finlandès Kustaa Tuohimaa ens va fer una pinzellada a l’actualitat de l’equip sènior

En l’altra semifinal el favorit, CHH Txuri Urdin, va guanyar també per la mínima el segon punt de l’eliminatòria, 3 a 2, al SAD Majadahonda.

La final començarà dissabte que ve, dia 2, en pista donostiarra i el dia següent en el mateix escenari el segon partit. El dissabte 9 es jugarà a Puigcerdà i si calgués el diumenge 10 es tornaria a jugar a la capital de la Cerdanya. Si fes falta desempatar es jugaria dissabte 16 novament a la pista del Txuri Urdin

4:2
( 1-0, 2-1, 1-1 )
CH JACA

Els júnior tenien la difícil tasca de remuntar un 8 a 1 del partit d’anada i durant una bona estona del partit va sembla que ho podrien aconseguir. Però finalment no va ser possible i no es van classificar per la final de la lliga U20. Per acabar la teporada els quedarà la disputa de la copa del príncep.

L’equip U12 ha participat aquest cap de setmana en un festival en el que els joves jugadors s’ho han passat d’allò més bé. Més enllà dels resultats han pogut compartir partits amb 13 equips d’arreu de l’estat i han fet pinya com a equip dirigits per Sergey i Marc Estanyol.