Dura derrota previsible en el debut a casa

CG PUIGCERDA
0:20
( 0-5, 0-5, 0-10 )
SAD MAJADAHONDA

Tot i que el resultat convidi al contrari, bones sensacions d’un grup femení que feia el seu debut a casa. Un equip poc experimentat que té molt marge de millora i algunes baixes importants per compromisos diversos. Va plantar cara a un rival molt ben conjuntat i que no va notar les baixes amb les que va desplaçar-se a la capital de la Cerdanya.

Les noies afronten una temporada d’adaptació a la competició i al ritme alt dels partits. Algunes jugadores tenen molt marge de millora i amb constància i treball aconseguiran incrementar el seu rendiment ràpidament. Ben secundades per un grup de jugadores molt joves que ja destaquen en els seus equips d’hoquei gel ja sigui de Barcelona o de Puigcerdà i amb una base de jugadores que compaginen la pràctica de línia amb el gel i que aprofiten l’experiència sobre rodes per jugar sobre la superfície gelada.

El calendari que li ha tocat a les pirinenques ha sigut molt dur, enfrontant-se als equips més complicats al començament. Però amb un bon ambient de grup i moltes ganes de fer-ho bé, aniran arribant resultats més ajustats i poc a poc s’igualarà el nivell amb la resta d’equips de la competició.

La davantera Gabriela Barangé, una de les jugadores més ràpides i destacades del partit de les locals, ens va explicar com va veure el debut a casa i la temporada que tot just comença:

Les properes setmanes les jugadores del CG Puigcerdà podran treballar en els entrenaments per millorar els aspectes que que les van penalitzar i recuperar efectius de cara a final de mes per tornar a la competició amb més força i cohesió.

 

 

CG PUIGCERDA
1:6
( 1-3, 0-1, 0-2 )
LA NEVERA

 

CG PUIGCERDA
6:2
( 1-1, 3-1, 2-0 )
CD BIPOLO

 

Cara i creu per l’equip U17. Dissabte queia davant d’un complicat rival, SAD Majadahonda, tot i adelantar-se en el marcador. Diumenge pel matí, en la revenja de fa poques setmanes, aconseguia batre al seu rival de Vitòria clarament. Dos partits difícils de preparar per les poques hores de descans entre un i altre i en el que tota la plantilla es va haver d’esfrçar per dossificar esforços i arribar al tercer període del segon partit amb energies per no enfonsar-se.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com