Primer derbi de la temporada a Barcelona davant de l’actual líder de la competició

(foto Toni Blanco)

Arriba el primer derbi català de la temporada 2019-2020. El proper dissabte a les 21:30h a la pista de gel del FC Barcelona. L’actual líder de la competició, FC Barcelona, rebrà al 4t classificat, CG Puigcerdà. La dinàmica del Barça és a l’alça i serà un rival difícil de batre aquesta temporada. Els groc i negres recuperen per la difícil missió alguns defenses amb els que no s’havia pogut comptar fins ara tot i que encara no es disposarà de la plantilla al complet.

El CG Puigcerdà intentarà repetir el balanç de la temporada passada amb els de la capital catalana. Només van perdre un partit dels 6 en els que els dos conjunts es van enfrontar. Els blaugrana per plantilla i recursos ja eren favorits l’any passar i es van veure sorpresos pels de la Cerdanya en la classificació de la fase regular i en el creuament en semifinals. A més aquest any han reforçat molt bé les seves línies i està presentant seriosa candidatura al títol. Actualment és líder invicte de la competició i ja ha guanyat a l’actual campió i màxim favorit, Txuri Urdin. Amb una plantilla molt compensada i amb incorporacions de molta qualitat en la fase final semblen cridats a disputar els títols als bascos i sobre el paper han d’estar un esglaó per sobre dels altres tres equips, Puigcerdà, Majadahonda i Jaca, que en teoria s’haurien de diputar les dues darreres places per entrar a playoff.

Degut a la falta de gel a Puigcerdà per la preparació de la pista pel campionat de cúrling d’aquesta setmana, l’equip masculí ha entrenat al gel de Font Romeu per intentar guanyar una mica de rodatge deprés de la darrera jornada de descans.

El FC Barcelona ve de guanyar clarament al CH Jaca a domicili dissabte passat i al Txuri Urdin fa dues setmanes a casa en la prórroga.

Com cada setmana l’entrenador Barnola ens va fer una valoració prèvia de la jornada:

 

I per l’equip júnior també és un dels desplaçaments més complicats de la temporada, jugant a casa del favorit a la competició i actual líder invicte. L’equip de la Cerdanya no ha puntuat encara i viatjarà a Barcelona sense cap mena de pressió.