Primer partit a casa del femení, rebent les favorites al títol

L’equip sènior femení del CG Puigcerda debutarà a casa el dissabte a les 14;30h rebent a les actuals campiones de les darreres temporades i màximes favorites als títols  aquest any, SAD Majadahonda.

La coincidència d’aquest partit amb un altre de la competició de línia, que es jugarà a Madrid entre el Tres Cantos i el Rubí Cent Patins, farà que hi hagi baixes significatives als dos equips. Pel bàndol local les protagonistes del primer partit de la temporada: Carolina Moreno, extraordinària portera, i Judit Pareja, l’autora del gol de l’honor a Vitoria, no podran compaginar les dues competicions i es perdran el primer partit a Puigcerdà en aquesta categoria recuperada uns anys després.

El Puigcerdà encara no podrà comptar amb algunes jugadores per lesió o per coincidència amb altres activitats però afronta el partit amb molta il·lusió per debutar a casa davant de l’afició. Tot i l’horari s’espera que la curiositat per la nova secció del club decanti la balança i pugui acostar-se a la pista de gel el màxim nombre de persones. Per aquest partit l’entrada serà gratuïta.

L’entrenadora jugadora Gemma Ortiz deixa la seva prèvia del partit:

Actualment les majariegues ocupen la primera plaça de la classificació empatades a punts amb el Txuri Urdin però amb un partit menys, tot i que ja van guanyar a les basques la primera jornada. La diferència de nivell és notòria respecte els altres equips, tot i acusar varies baixes.

El Puigcerdà ocupa la darrera posició amb un partit disputat i té un calendari molt dur per començar la competició. Però les ganes de tirar el projecte endavant i amb la tranquilitat de ser les debutants s’encaren els partits desacomplexadament i amb ganes de fer-ho bé.

 

 

D’altra banda l’equip U17 disputarà doble jornada aquest cap de setmana. Dissabte a les 21:30h rebrà a l’equip de La Nevera de Majadahonda i diumenge a les 11;00h al del Bipolo de Vitoria-Gasteiz. L’equip ceretà està en ple procés de creixement i es medirà a dos equips bastant igualats, el vitorià ja va guanyar als de la Cerdanya la primera jornada. Bon test pels groc i negres per seguir creixent i aplicant els conceptes treballats en els entrenaments.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com