Visita a Jaca amb el liderat en joc

Foto: Gonzalo

Desplaçament a Jaca en plena lluita dels dos equips per ser els primers en la classificació provisional de la categoria sènior masculina. Els U20 jugaran al migdia també a Jaca. L’equip femení no té jornada degut a la disputa del preolímpic i l’equip U15 debutarà amb doble compromís per terres madrilenyes,

 

Dissabte 09/10 -Jornada 4

21:30h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

Liderat en joc contra un equip aragonès que consolida la base d’anys passats però amb entrenador nou, el danès Morten Kjolby. CH Jaca és un conjunt en clar ascens en el seu nivell les darreres temporades, actual campió de copa i aspirant als títols, amb el permís dels finalistes de la lliga Barça i Puigcerdà. A més, les grans dimensions de la pista pirinenca, fan que als equips poc habituats als grans espais els costi molt més entrar bé en els partits i gestionar sobretot les inferioritats. Les darreres temporades el Puigcerdà ha tingut moltes dificultats per emportar-se els punts de la pista del rival històric. Aquesta temporada ha començat molt bé la lliga, guanyant a domicili a SH Majadahonda i a casa a CH Huarte. La setmana passada va caure en la prórroga contra el nou equip dels Nordic Vikings però donant molt bona imatge contra un equip que es preveia que seria dels més forts de la competició. Un equip molt jove però amb molt talent. Format per jugadors de la pedrera amb la incorporació del porter madrileny Raúl Barbo, un dels millors porters del panorama nacional.

Els cerdans comptaran pràcticament amb els mateixos homes que van guanyar a Huarte, encara a l’espera d’incorporar un defensa rus i recuperar algun jugador que no ha començat la temporada. Serà un partit especial pel jove porter groc i negre, Julio Rapun, producte de la pedrera aragonesa. I també per Ignat Zemchenko, que va viure a la capital de la jacetania fa anys i on resideixen actualment els seus pares.

Aquesta setmana l’equip no ha pogut entrenar a Puigcerdà degut a la no disponibilitat de la pista per la celebració d’un campionat de cúrling. Els entrenaments s’han fet a Font Romeu i Andorra per intentar fer una bona preparació. Un retorn 40 anys enrere en els que els equips del club entrenaven a França i jugaven com a local a Barcelona. Una etapa difícil però clau en la història del club i la seva supervivència.

Un xoc que es preveu igualat i emocionant en el que les superioritats poden ser clau. Uns equips especials de power play que al Puigcerdà li està costant conjuntar aquest començament de temporada però que poc a poc podria ser determinant en el transcurs de les jornades.

Salva Barnola feia la seva prèvia particular:

L’enfrontament es podrà veure en directe pel canal de Youtube de la FEDH.tv

Foro arxiu comunicació CG Puigcerdà

 

En categoria femenina no hi haurà jornada ja que la selecció espanyola femenina està a Pellice, Itàlia jugant el preolímpic contra l’anfitriona Itàlia, Kazakhstan i Chinese Taipei. entre les seleccionades hi ha la portera del CG Puigcerdà, Carolina Moreno i també la defensa que defensa el club en categoria sènior femení, Bridget O’Hare.

 

L’equip U20 aprofitarà el desplaçament a Jaca per jugar una jornada de la seva categoria. Un dels equips més potents dels 4 que componen la categoria que serà un rival molt dur pels jugadors cerdans

 

Dissabte 09/10 -Jornada 2

14:30h. LA NEVERA PANDAS – CG PUIGCERDÀ

Dissabte 09/10 -Jornada 16

21:30h. LA NEVERA POLARES – CG PUIGCERDÀ

 

Aprofitant el viatge a Majadahonda el jove equip de la Cerdanya jugarà contra els dos equips de la pedrera majariega, Polares i Pandas. Avançant la jornada que els havia de medir als segons el club aconseguirà jugar en un dia les dues jornades i tornar de matinada cap a casa.

L’equip cerdà enguany serà un equip rejuvenit que segurament patirà amb clubs en els que els jugadors siguin de darrer any de categoria. En el procés d’aprenentatge molts jugadors creixeran moltíssim. Més de la meitat de jugadors són U13 i s’haurà de veure com recuperen pel segon partit. Aquesta setmana els entrenaments han sigut a Font Romeu i això també ha dificultat la preparació dels partits.

 


Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com