Victòria agònica del Puigcerdà femení

Al Puigcerdà se li dona millor Donostia que Jaca. El femení va guanyar in extremis. Els U18 molt còmodament. I els U20 van patir un correctiu.

CHH TXURI URDIN
3:4
( 2-1, 0-0, 1-3 )
CG PUIGCERDA

Victòria al límit en els darreres segons del partit. Després d’anar per darrere tot l’enfrontament, un tercer període de remuntada i un gol final en els darrers tres segons del partit de #50 Diana Kovtun d’eslap van permetre al CG Puigcerdà sumar la segona victòria de la temporada i somiar en entrar a playoff.

Un equip amb poques jugadores experimentades i sense les integrants que compaginen l’hoquei línea amb el gel, es plantava el Puigcerdà a terres basques. Moltes incerteses en l’equip visitant i alguna novetat en el local.

Un primer període molt fluix de les visitants, tot i avançar-se en el segon minut de partit amb un gol de #26 Paula Gimenez Pereiro. Dos gols de les locals, el segon en el darrer minut aprofitant una superioritat capgirava el sentit del marcador. En el segon període no hi haurien gols per cap de les dues parts però el Puigcerdà encara no demostrava el seu potenciual. Després de rebre el 3-1 les groc i negres van fer un canvi radical i van remuntar el partit amb trrs gols. Primer va ser #50 Diana Kovtun la que va aprofitar un power play per reduir distàncies. Una altra vegada Paula Gimenez Pereiro marcava i empatava el partit. I en el darrer alè del temps regular un fort slap de Kovtun entrava de forma inapel·lable a la xarxa de les basques.

A falta de recuperar el partit aplaçat de Logroño, la resta de compromisos de lliga que li falten per jugar a l’equip femení, seran a casa i si el Puigcerdà es fa fort a la seva pista podria inclús lluitar per classificar-se pels encreuaments de semifinals.

Declaracions de la centre Natàlia Girvés ja de tornada cap a Puigcerdà:

La setmana que ve el femení descansarà, però d’aquí 15 dies rebran a les líders de SH Majadahonda.