El Puigcerdà rebrà al Txuri Urdin i presentarà a totes les categories del club

El sènior masculí rebrà a un conjunt basc en hores baixes amb necessitat de puntuar.

 

Dissabte 12/11 – Jornada 8

22:00h. CG PUIGCERDÀ

Segon partit de la temporada a la Cerdanya de l’equip sènior masculí que s’aprofitarà per fer la presentació del club. Els bascos viatgen necessitats de punts per mantenir intactes les opcions a playoff i acostumen a fer bons partits a Puigcerdà.

El CG Puigcerdà comptarà amb tota la plantilla disponible excepte el lesionat de llarga durada, Àlex Jociles. Un Puigcerdà que ja va notant el treball al gel que no havia pogut fer fins fa poques setmanes. Els cerdans també volen guanyar el seu segon partit a casa contra un rival per entrar a semifinals. Després de les ensopegades a huarte i Jaca el Puigcerdà ha d’intentar no perdre punts a casa per lluitar per les posicions que donen accés a semifinals.

En la primera jornada els dos equips es van veure les cares amb un 5-7 per l’equip de la Cerdanya, que va haver de remuntar un 4-0 amb el que es trobava contra les cordes a mig partit. Amb la lliçò apresa i esperant que hi hagi una bona entrada en les grades els jugadors groc i negres han preparat una visita que sempre és difícil i dura.

Salva Barnola en la prèvia:

 

Altres catregories del club:

 

Els U15 rebran diumenge a les 13:30h al Barça HG. Els blaugrana jugaran el seu primer partit sobre gel mentre el Puigcerdà ja ha viatjat força aquest curs. L’any passat els de la capital van caure en semifinals de playoff U15 i per tant es suposa un nivell alt en el seu joc, tot i que com és sabut el Barça no té gel ni per entrenar ni jugar, el què els podria fer baixar una mica el llistó.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com