Un Puigcerdà en progressió es mesurarà al FC Barcelona en el derbi català

(foto portada Toni Blanco)

L’equip sènior del CG Puigcerdà visitarà aquest dissabte 30/09 a les 21:30 a l’altre equip català de la competició estatal, el FC Barcelona, en un derbi que es preveu dels més igualats de les darreres temporades. Un rival complicat sobretot a la seva pista que s’ha reforçat enguany amb davanters suecs de molta qualitat. Amb una plantilla prou jove el Barça ha perdut una mica de potencial en defensa però en atac és dels equips més temibles de la lliga. El Puigcerdà vol aspirar a estar al nivell dels blaugrana tot i que sobre el paper està un esglaó per sota. Ara mateix Puigcerdà i Barcelona ocupen de forma provisional la 4a i 5a posició respectivament en la lliga. Els blaugrana, però, només han disputat un partit i van descansar en la segona jornada, així que arribaran menys rodats al derby i anecdòticament per sota en la classificació.

Els groc i negres després de plantar cara al subcampió de la competició aquest cap de setmana passat, els toca un desplaçament sempre incòmode a Barcelona. Tot i ser el viatge més curt de la lliga de llarg, les condicions del gel de la vella pista blaugrana i un equip molt treballat i disciplinat fan que s’hagi de tenir molt respecte per un Barça que els darrers anys ha rendit a un nivell superior. Aquest any a banda dels joves talents de la pedrera i d’estudiants provinents d’altres parts de l’estat, els de Barcelona compten amb dos atacants suecs. L’un, Marcus Wallmark va ser peça clau pel campionat de lliga de la temporada passada amb el Txuri Urdin de San Sebastian. En el primer partit on el Barça es va enfrontar al Jaca ja va anotar 4 assistències ens els 4 gols del seu equip. L’altre, nouvingut a la lliga, Dennis Boström, va anotar 2 dels 4 gols del seu equip en el primer partit de competició. Els locals hauran de fer front a les baixes de dos dels millors defenses amb els que comptava la plantilla de la ciutat comtal la temporada passada: el donostiarra Iñigo Gainza i l’ex CG Puigcerdà Vitaly Kulikov. Sense dubte una debilitat que els homes de Barnola haurien d’intentar aprofitar.

Per aquesta jornada la plantilla del Puigcerdà comptarà ja amb el jugador de Font Romeu, Pierre Meynier, després de que solucionés els seus problemes burocràtics. A més es reincorpora a la disciplina del club Ramon Morer, un desequilibrant jugador de 33 anys de la pedrera del club que en la seva darrera etapa fou capità i que va tenir un passat com a jugador del FC Barcelona amb el que també va aconseguir la lliga la temporada 2008-09.

En el capítol de baixes no es podrà comptar amb el defensa David Caballero per una sobtada dolència, el jove davanter Oriol Paul per un accident que el tindrà per un temps indeterminat fora del gel i amb el polivalent Marc Paul per motius personals. La resta de la plantilla està al complet i es desplaçarà a Barcelona amb molta il·lusió i ganes de demostrar que el partit de dissabte passat davant el Jaca no va ser un miratge i que es volen assolir els objectius d’entrar a les fases finals de lliga i copa.

Pel què fa l’equip júnior també jugarà contra el FC Barcelona, a les 14:30 del dissabte 30/09. En aquest cas la desigualtat és manifesta donat que el potencial dels blaugranes és enorme. Són els actuals campions de la competició i tenen multitut d’efectius i de molta qualitat. El CG Puigcerdà amb una plantilla molt curta haurà d’aprofitar la proximitat amb la Cerdanya per alinear a jugadors sub 17. Com hem comentat Oriol Paul serà baixa indefinida i aquest fet encara agreuja més la manca d’efectius de les línes groc i negres. De totes formes es viatjarà a competir i a seguir creixent com a equip i que els joves jugadors vagin agafant experiència per quan facin el salt a sènior.

Com cada setmana l’entrenador Salva Barnola ens explica les novetats en els equips sènior i júnior de cara a la jornada del cap de setmana, en aquest cas abans de l’accident de l’Oriol Paul, al que des d’aquí li volem desitjar una recuperació el més ràpida i bona possible:

 

En categoria sub 17 tot i estar programat un partit per diumenge, finalment ha quedat anulat i d’aquesta forma no hi haurà competició oficial en cap altra categoria del club.

 

PARTITS PEL DIA 30/09/17 (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria Sènior

Jornada 3 – 30/09/2017
8
30/09/2017
21:30
7
30/09/2017
21:30

Categoria Júnior

Jornada 3 – 30/09/2017
305
30/09/2017
14:30
306
01/10/2017
14:00

 

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png