Un Puigcerdà combatiu però curt d’efectius cau a Barcelona per la mínima

(crédit foto MPR Producciones)

Sènior FC BARCELONA 3 CLUB GEL PUIGCERDÀ 2 (0-0, 3-1, 0-1)

El CG Puigcerdà va plantejar moltes dificultats a un FC Barcelona que la temporada passada estava molt per sobre dels de la Cerdanya i que enguany la diferència esportiva s’ha vist clarament reduïda. Tot i no poder comptar amb els jugadors esperats en la prèvia, Barnola i els seus homes van plantejar un partit seriós, tenint en compte les cartes de les que disposaven i els efectius convocats. Tot i la derrota es poden esperar duels molt igualats contra aquest rival en el què queda de temporada, sobretot quan es pugui comptar amb la plantilla al complet.

El Puigcerdà començava el dissabte amb la incertesa de si podria disputar el partit degut a una avaria de la polidora de gel en el partit disputat pels júniors aquella mateixa tarda. Finalment es va poder comptar amb les condicions idònies per disputar el partit. Però la sorpresa estava en el gel. Ni Pierre Meynier ni Dani Almendros, amb els que l’entrenador comptava en la prèvia van poder vestir-se per diversos motius. Tampoc els germans Marc i Uri Paul, aquest darrer per un accident que farà que es perdi segurament la resta de la temporada i al que es va dedicar un emotiu record en acabar el partit.

2017-09-30-23-41-00

(cédit foto Alfons MM)

Un primer període igualat en el marcador i de domini local altern, on primer els locals portaven una mica la iniciativa fins a pocs minuts d’acabar que el Puigcerdà va tenir les seves opcions. En el segon període, millor pels locals, es va veure trencada la igualada després d’un parell d’errors en zona defensiva que van costar 2 gols. Poc després arribaria un tercer al desviar el davanter un llançament en situació de superioritat pel Barça. A pocs segons d’acabar el període Oriol Boronat anotava a passe de Nacho Granell i Bastien R Tona en una situació de doble superioritat favorable. El tercer període el Puigcerdà va agafar una mica el domini augmentant la pressió en la zona defensiva (forecheck) tot i que no va aprofitar les superioritats que va tenir. No només això, durant una d’elles van cometre un penalty (clicar aquí per veure’n imatges) ben resolt pel porter Belyansky. A poc més de minut i mig de la finalització Pablo Muñoz anotava un golàs que va ser insuficient per remuntar el partit.

L’entrenador Salva Barnola expressa la seva opinió i explica com va impugnar el partit per un suposat tràmit administratiu que el FC Barcelona no ha complert amb l’exjugador del Txuri Urdin de Donostia, Marcus Wallmark.

 Júnior FC BARCELONA 12 CLUB GEL PUIGCERDÀ 0 (6-0, 2-0, 4-0)

L’equip júnior amb l’important baixa ja sobradament explicada de n’Oriol Paul, es va plantar al gel de Barcelona amb molts jugadors sub 17. Tot i un primer període que ja va deixar clara la diferència entre els dos grups, el Puigcerdà es va saber sobreposar al resultat i aguantar a una nodrida i ben treballada pedrera blaugrana. Destacant als jugadors sub17 desplaçats a Barcelona, juntament amb els jugadors que també jugaven en sènior aquella nit i la resta d’equip sub20.

Ens ho valora en Salva Barnola

Aquesta propera setmana el CG Puigcerdà descansa de les competicions sènior i júnior i tornarà el 14/10 en la presentació que es farà de totes les categories en motiu de la visita del líder i actual campió lliguer, el Txuri Urdin de San Sebastian.

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png